Panggilan Hangit HOT FM & Cikgu Izzuddin

Tergelak-gelak bila aku dengar perbualan DJ Hot FM dengan Cikgu Izzuddin. Siapa Cikgu Izzuddin? Since rakaman panggilan hangit disiarkan menerusi Youtube. Meletop-letop nama Cikgu Izzuddin! Mengalahkan berita artis sensasi. Hihi..

Video panggilan Hangit HOT FM dan Cikgu Izzuddin. Download panggilan Hangit HOT FM dan Cikgu Izzuddin. Sinopsis panggilan Hangit HOT FM dan Cikgu Izzuddin. Siapa Cikgu Izzuddin. Cikgu Izzuddin, hati seorang pengantin. Panggilan Hangit paling kelakar. Panggilan Hangit paling lawak.
kredit foto

Malah keyword ‘Hati seorang pengantin’ menari-nari di halaman utama Google. Apa kaitan Cikgu Izzuddin dengan Hati seorang pengantin? Haa..part tu korang kena dengar sendiri. Kelakar giler!

Sinopsis ringkas rakaman panggilan hangit HOT FM dengan Cikgu Izzuddin:

Cikgu Izzuddin merupakan seorang bakal pengantin bakal melangsungkan perkahwinannya dalam masa terdekat ini. Sebelum ni, Cikgu Izzuddin pernah apply loan. So, DJ HOT FM pun buat panggilan hangit. Hangit! Memang hangit!!!

Time DJ HOT FM tu buat panggilan, Cikgu Izzuddin tengah drive. So, dalam keadan rushing dia pun tanya pasal apa telefon. Dia busy. DJ HOT FM explain tentang loan yang dia apply hari tu. Katanya, loan dia tak diluluskan. Apa lagi, Cikgu Izzuddin pun menggelabah la. Dah la loan tu nak digunakan untuk majlis perkahwinan dia.

Cikgu Izzuddin pun membebel. Katanya dia takde tanggungan lain, anak ke, rasa mustahil kenapa loan dia ditolak. Tak puas hati lagi, Cikgu Izzuddin dengan nada sayu kata kat DJ HOT FM, “You faham tak hati seorang pengantin?”. Dah la saat genting kan, loan pulak tak diluluskan. Kawan pun mengamuk la. Kelakar pun ada. Siap dengar dengan jelas dia tengah marah, nafas turun naik. Hadoi.. Tersenyum kambing aku dibuatnya.

DJ HOT FM tu memang pandai mainkan watak dia. Sempat suruh Cikgu Izzuddin tarik nafas, hembus nafas. Lagi menggelikan hati, Cikgu Izzuddin pun buat jugak. Dengar arahan! Hadoi. Lawak giler! Sampai dia cakap, “Saya selalu buat macam ni”.

Masih dalam mood marah, Cikgu Izzuddin kata dia nak bukak baju. Panas katanya. Bila dia panas, dia selalu bukak baju. Hadoi kelakar. DJ HOT FM dah tergelak-gelak. Last-last DJ HOT FM kata kat Cikgu Izzuddin…yang dia terkena panggilan hangit!!! What the fish! What the fish!! What the fish!!! Lawak eh..

19 comments

Hahahaa... Hadoih kesian lah dekat orang tu.. Gelabah habis dia eyh... XD

Dah dengar dah. Haha lawak gila. Kesian cikgi tu xD

ahahaha.. apa benda la cikgu izzudin nih.. >_<

u tau tak perasaan bakal pengantin.. hahahahahahhaa.

This type of calls is funny but pity that guy.

Kesiannya nangga cikgu ya. Nasib bait nya sik bunuh dirik tewk. Hahaha.

dah dengar haritu. lawak gila. haha..
what the fish!! what the fish!!

aah dah la nak kawen. loan pulak x diluluskan. menggelabah jadinya

aah. macam2 rasa bila dengar. kesian ada. kelakar ada.

haha..tetibe ikan glamour..

Kelakar...Tapi, kalau dia tak kisah terkena panggilan hangit takpo..Kalau hakak, mau ku luku kepala DJ tu sorang-sorang..malu..huhu

betoi..betoi. malu 1 hal, lg 1 buat hati kita x keruan. blh darah tinggi dibuatnya. apa pun cikgu izzudin tu nampak sempoi je

Kadang2 kejam jugak bila dapat panggilan hanggit ni

mmg lawak betoi panggilan hangit nih..mjadi bualan jgk dengan kengkawan ms tuh.. hehehe..


EmoticonEmoticon