Jom Teka: Warna Tudung

Ehem-ehem, segmen jom teka kembali lagi. Kali ni lebih simple dan ringkas. Memandangkan aku tengah on the way balik kampung. Meh reramai teka… Peneka yang dapat meneka dengan tepat akan mendapat hadiah. Kalau ramai yang menjawab dengan betul, pemilihan pemenang akan menggunakan sistem random.org.

PEMILIHAN PEMENANG:
Peneka jawapan tepat [x1 pemenang]

Gambar Jom Teka
Klu: Pilihlah warna apa pun

SYARAT PENYERTAAN:
1. Blogger yang menetap di Malaysia
2. Tekaan boleh dibuat setiap hari. 1 hari 1 tekaan sahaja. Memandangkan jom teka ni berakhir pada 26 Mei ini, so korang ade 3 kali percubaan meneka.
3. Isikan jawapan tekaan korang di kotak komen di bawah. Contohnya:

Teka warna tudung: Tetttt

4. Digalakkan share artikel ini di Facebook (Just klik button share di bawah)
5. Itu sahaja
Tamat: 26 MEI 2014 jam 11.59 malam


Sertai jom teka:
HADIAH:
Peneka jawapan tepat [x5 pemenang]
Peneka terbanyak di kotak komen [x2 pemenang]

Sertai segmen ringkas & mudah:
Segmen Blogging + Menang Hadiah!
HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain 

51 comments

Assalamualaikum...
#Jwpn sya -
Warna Kelabu

yumida akak try boleh... pink? he he he...

Jawapan saya : Warna kelabu yang berton. Maksudnya warna cerah ke gelap ^_^

Teka warna tudung: HIJAU TURQUOISE

Teka warna tudung: Hijau lumut

Assalamuaaikum...
Hehehe bab teka meneka nie lemah sikit nie ..
Ok teka jer kan Akak teka warna hijau ...

Teka warna tudung..kelabu kehitaman..

Sye teka warne hijau turquoise :)

teka warna tudung : merah jambu

assalamualaikum :) saya teka warna hijau gelap :'D

Teka warna tudung: KELABU ASAP

This comment has been removed by the author.

Sy teka warna...
teka warna tudung : kelabu/grey

Tekaan Kedua Akak Warna Kuning Kot ..

Teka warna tudung: Emerald green ;)

saya Teka warna tudung: ungu

Tekaan ketiga Akak warna ungu la kot hehee

Teka warna tudung #3: hijau lumut


EmoticonEmoticon