Pemenang Jom Teka Warna Tudung

Alhamdulillah, Jom Teka: Warna Tudung telah pun berakhir semalam. Terima kasih kat korang atas kesudian menyertai jom teka yang Yumida anjurkan. Sebanyak 50 jumlah tekaan oleh rakan blogger kita di entry tersebut. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Gambar Jom TEKA: Warna tudung

Jawapan sebenar warna tudung: WARNA BIRU

Mereka yang meneka warna tudung dengan tepat:
1. Saliza Salleh
2. Nur Hidayah
3. Saffa Aina

Memandangkan hanya mencari seorang pemenang sahaja, mereka diatas akan dibuat sistem undian melalui random.org.

Pemenang Jom TEKA: Saliza Salleh

Tahniah diucapkan buat Saliza Salleh. Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat dan nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support Jom Teka: Warna Tudung Yumida ucapkan berbanyak terima kasih.


Sertai jom teka:
HADIAH:
Peneka jawapan tepat [x5 pemenang]
Peneka terbanyak di kotak komen [x2 pemenang]

Sertai segmen ringkas & mudah:
Segmen Blogging + Menang Hadiah! 
HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet

Keychain

23 comments

Tahniah kepada pemenang (^^,)
*Singgah sambil menabung Lactacyd (^^,)

eehhh xtau pun ada contest ni... T___T terlepas pandang lah ni.. ruginyerr... huhuhu.. tahniah kpd pemenang... & semoga yg menganjurkan ni bertambah2 rezeki... insyaAllah... salam israk mikraj :D

tahniah kpd pemenang..aloloo slh teka..huhuhu..

Alhamdullilah . x sangka menang . saye bantai je jawapan tu . hehe . thanks .

Tahniah saliza........;-)

Tahniah pada yg berjaya meneka dgn tepat

wahh tahniah pemenang..lya tak tahu pun ada segmen nie..bz sikit :)


EmoticonEmoticon