Minyak angin cap kapak

Minyak angin cap kapak atau dikenali minyak kapak merupakan kegemaran hb aku. Ke mana-mana, pasti minyak kapak akan di bawa bersama-sama. Dalam kereta, pergi main badminton, lepak dengan kengkawan, confirm ada punya minyak kapak.
Minyak angin cap kapak, harga minyak angin, harga minyak kapak, gambar minyak kapak, kegunaan minyak kapak, axe oil, cara menggunakan minyak angin cap kapak
Minyak angin cap kapak

Aku tengok dia dah macam baby minyak kapak. Bila tengok tv, dia sapu minyak kapak kat dahi. Berangin katanya. Bila nak tidur sapu minyak kapak kat perut, badan. Hihi..dah macam baby. Comel pulak aku tengok.

Malah aku sendiri pun suka pakai minyak kapak berbanding minyak angin lain. Sebab apa? Ianya kan berbentuk cecair, tak macam minyak angin lain. Rasa berminyak bila pakai. Tak best! Lagipun bau minyak kapak sedap, macam aromaterapi.

Apa minyak angin kegemaran korang? Cer citer…

Sertai jom teka:
HADIAH:
Peneka jawapan tepat [x5 pemenang]
Peneka terbanyak di kotak komen [x2 pemenang]

Sertai segmen ringkas & mudah:
Segmen Blogging + Menang Hadiah!
HADIAH:
USB Flash Drive/Pendrive 8GB
Jewellery Fashion 1 set
Novel
T-Shirt
Fridge magnet
Keychain 

13 comments

balm harimau.. minyak cap kapak tak boleh bau...kalau bau terus sakit kepala..

MG alah bau minyak ni tp MG admit mmg ad org yg xleh tgl lgsg minyak capkapak ni macam my sis..ape2 je msti minyk cp kapak die ..huhu
MG suka balm serai ..bau2 die..fuh..sedap..haha :P

dulu kipas susah mati myk cap kapak.. skang ni mcm kurang power plak.. so bertukar ke tiger balm

cik nor guna balm buah pala..:)

memang slalu guna, kalo sakit kepala.. :3

wajib ada seharian . huhu

eh sama dgn husna.. husna suka bau minyak cap kapak.. tenang je bila sakit..:p

Masa sekolah kawan2 selalu dengki main2 sapu minyk kapak kat mata.. sakit mata lah.. konon2 menangis sedih lah hahaa... mcm2.. :D

Minyak angin cap kpak juga.. Sbb bau dia best.. Kuar mna2 msti kna ada..

Minyak morhabshi.... campuran pelbagai herba.


EmoticonEmoticon