Getah rambut

Ooops…entry kanak-kanak riang. Nak bagitau kat u olls hari tu aku beli getah rambut. Happy la, rambut dah boleh diikat. Coz aku peminat rambut pendek, rasa lebih mudah dijaga, dicuci. Tetibe, rambut terpanjang…excited tau..berkobar-kobar beli getah rambut.

gambar Getah rambut, harga Getah rambut rm1.50, kegunaan Getah rambut

Getah rambut
Harga: RM1.50

Lama dah aku tak pakai getah rambut. Pasalnya rambut aku tak pernah panjang. Sekitar sampai leher je. Malah aku ada tukang gunting peribadi. Rasa macam retis tak? Haha!

Mesti kita rasa tak selesa bila gunting rambut di kedai. Even pekerjanya perempuan, tapi pelanggan lelaki yang datang gunting rambut boleh datang bila-bila. Pakai tudung, gunting rambut di kedai, tetibe terserempak dengan lelaki a.k.a pelanggan kedai tersebut. Errr.....

Alhamdulillah, dah 3 tahun hb aku jadi tukang gunting rambut aku. Malah aku boleh request macam-macam style rambut, tiada bayaran dikenakan. Hohoho! Now, rambut dah panjang sikit, rasa sedikit rimas, mungkin ianya bakal dikerat tak lama lagi. Oh getah rambut..jarang aku gunakan kamu, tapi aku amat berpuas hati dapat memilikimu. Murah! 

18 comments

hihihi qila pun pakai yg murah tapi selesa gila hihihi

Fiza suke beli getah rambut kat pasar malam.. >_<

hehe ,, ~~ getah rambut yang biada digunakan semua. .:)

Rasanya getah ni cepat lose yumida...

cekak tanak?
rambut belakang panjang, rambut depan pun confirm an an..

aah mmg cepat lose. murah giler tu yg rembat terus

husna tak pakai getah.. guna sepit rambut je..:)

Murah giler...aritu saya gi jenjalan kat Curve Damansara...ade orang tu jual geah rambut smpai RM 16.00...giler mahal...hahaha

Regards,
-Strider-

kalu ada ank perempuan semua getah nak dirembatnya lagi2 cekak hihi

syok la hb gunting sndiri.jimat berganda2 kan.
sy suka berambut pendek jge.. pnjg karang rimas jugak. hiji

dulu masa zaman sekolah2 lya suka berambut pendek..bila dah meningkat dewasa still berambut pjg :)

getah rambut ni cepat rosak..skrg guna jn yg ssh nak rosak..skrg rambut pnjg dh nih, nak kna pegi kedai potong rambut..dh xlrt nak bela panjang2..hehehe..

hehehee getah oh getah...sape berambut panjang mmg memerlukan getah rambut...

budak2 dlu.. mak xpakaikn Zara jenis ni.. dia pakaikn getah yg jenis nipis2 tuuuu..

Rambut pendek tak perlu pakai getah rambut


EmoticonEmoticon