Pasti aku akan jadi jelita! B’Vite dah sampai!

Alhamdulillah, syukur…diberi peluang untuk mereview sebuah produk kecantikan. Produk yang diberi nama B’Vite. Melihat packaging B’Vite ni, dah buat aku excited nak cuba! Dah terasa aura nak cantik, kulit glowing, tegang, lembut, mencerahkan kulit, awet muda gitu. Semua orang suka akan kecantikan. Especially diri ini nak sentiasa tampil cantik menawan di hadapan hb tercinta. Biar kasih dan cinta sentiasa mekar!

Semalam, 15 Mei 2014 menerima parcel dari Pos Laju. Yeah..dah dapat teka, mesti produk B’Vite dah sampai. Yup..tekaan aku betul! Horey! Dengan rasa girangnya, aku buka bungkusan. Dapat 2 botol B’Vite, memasing mengandungi 250ml.

Jom Cantikkan Kulit Dengan B’Vite, gambar B’Vite, harga B’Vite, cara order B’Vite, fungsi B’Vite, kelebihan B’Vite, manfaat B’Vite, khasiat B’Vite, testimoni produk B’Vite, b'vite murah 
           Produk B’Vite        

B’Vite ni merupakan jus minuman buah-buahan. Seperti yang kita tahu, buah-buahan kaya dengan vitamin dan serat, bagus untuk kesihatan. Malah aku pernah buat review mengenai kelebihan B’Vite dalam perihal kecantikan. Klik: Jom cantikkan kulit dengan B’Vite! That’s why diri ini excited nak cuba. Haruslah nak jadi jelita. Hihi.. Insha Allah…

Buat pengetahuan kengkawan semua, pengusaha produk B’Vite ni iaitu Legacy Secret Trading terkenal sebagai pengeluar jus minuman yang dirumus khas buat lelaki dan wanita. Malah sebelum ni, aku juga pernah merasai produk lain dari mereka. Nak tahu? Jom terjah!

Membantu dalam masalah keputihan dan kerap buang air kecil

Memberi tenaga buat hb yang sentiasa sibuk bekerja

Jom Cantikkan Kulit Dengan B’Vite, gambar B’Vite, harga B’Vite, cara order B’Vite, fungsi B’Vite, kelebihan B’Vite, manfaat B’Vite, khasiat B’Vite, testimoni produk B’Vite, b'vite murah
B'Vite produk kecantikan

Terkini, produk B’Vite..tunggu hasil testimoninya dari aku nanti. Ingin tampak awet muda? Dengan kulit yang lembut, glowing, cerah, mengatasi masalah jerawat, menghilangkan kesan parut hitam, anti penuaan, pemberi tenaga, menampilkan diri kita menjadi lebih gorgeus sebelum ini. Jom rasailah pengalaman bersama B’Vite. Hubungi B'vite Official HQ untuk sebarang pertanyaan dan tempahan.

19 comments

makin berseri yumida pasni hehe :))

wah wah makin berseri seri la yumida lps minum nie

yumida, kacak la pastok wewittt!!!
harum malam nang harum..'menakutkan namanya haha.

All the best.. pasti bertambah2 serinya nanti.. :)

wow..tahun depan boleh tambah lagi sorang..hihihi

Assalamualaikum kak .. wahh tak sabar nih nak tau testimoni dari akak :D

hehe .. all the best yaww ! :)

makin berseri seri la lepas nie kan umi


EmoticonEmoticon