Projek Memikat Suami

Sinopsis Projek Memikat Suami
NAWWAL HUSNA, baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian, dia dikejutkan dengan berita peminangannya. Demi ummi dan babah, Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia.

“Jangan menyesal, little girl. Awak ingat taktik awak tu bagus sangat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey, saya akan bagi tahu mama yang saya setuju. Cik Nawwal Husna, awak akan jadi isteri saya. Awak ingat awak dah menang? I promise you, for every day of our married life, you will regret what you have done today.” – Zahrain Alimin

Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak-kakaknya,yang lebih dikenali sebagai Master-ji dan Side-kick.

“Buat apa kalau Puan Sri berkenan, tapi tuan punya badan tidak!” – Nawwal Husna

“Una tak pernah terfikir ke, kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una, kenapa Una tak buat anaknya pun berkenan kat Una?” – Najla

Berjayakah Nawwal Husna memikat suaminya si mamat ketul ais beku, Zahrain Alimin? Bolehkah ketul ais beku ini dicairkan?

“Sayang... Abang tak tahu bila abang jatuh cinta dengan sayang, sebab abang sibuk sangat hendak membenci sayang. Benci, benci, benci, tup-tup, in love. Bila jatuhnya pun abang tak tahu,” - Zahrain Alimin

Apabila mereka sudah menemui cinta itu, wujud pula penghalang dek rasa cemburu dan fitnah. Berjayakah mereka mempertahankan rasa cinta yang baru hendak bercambah? Ikuti cabaran dan usaha Nawwal Husna untuk membina rumah tangga bahagia!




 novel Projek Memikat Suami, gambar novel Projek Memikat Suami, harga novel Projek Memikat Suami
Novel Projek Memikat Suami
 Harga novel Projek Memikat Suami
Semenanjung : RM21
Sabah/Sarawak : RM24

Pelakon Projek Memikat Suami
Emma Maembong (Nawwal Husna), Aiman Hakim Ridza (Zahrain), Watie Elite (Nawrah Hanna), Dynas Mokhtar (Najla Huda), Kuniey Muzani (Zahra), Fadilah Mansor (Puan Sri Maimun), Aznah Hamid (Hajjah Rahmah), Tasha Elyzza (Emmalyn), Ikhwan Khairudin (Atai)
Sumber

Gambar Projek Memikat Suami
gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami

gambar Projek Memikat Suami, pelakon Projek Memikat Suami, sinopsis Projek Memikat Suami, novel Projek Memikat Suami


Promo drama adaptasi novel Projek Memikat Suami


Saksikan drama Projek Memikat Suami
Jam: 9.00 malam hingga 10.00 malam
Drama bersiri 13 episod (seminggu sekali)
Tarikh ditayangkan: 16 Disember 2013
Saluran: 104 Astro Ria

15 comments:

PakcikLie PCL said...

..ada book fair kat The Mines, blh beli, tp sesuaikah utk pembacaan anak sebesar Hanis..? sbb dia beria nk beii "Playboy itu suami Aku" ..

Khir Khalid said...

Huu projek baik ni.. :D

Yumida Huda said...

@PakcikLie PCL yumida x pasti. belum baca novel tu lg. ade cari kat bookstore aritu tp dah abis stok. xde rezeki nak memiliki novel tu.

~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ said...

Bestnya! Nk tgk nnti..:) jom bca page dila http://kaisaraaiman.blogspot.com/2013/12/shaklee-gla-complex-untuk-wanita.html

NurainSuperr said...

baru tengok kawan ain pegang buku ni semalam :P Macam best

Maya Omar said...

sound interesting..:)

Nurfaezah Abdullah said...

projek memikat isteri ade tak hihi

Muhammad Khairuddin Lim said...

BAIK SEGMEN INI...

sizziey darliana said...

dah baca.. hehhe... best

MissNadia said...

channel 104.. alahai rumah takder astro la pula..

baby comel said...

novel ni best giler! serius jatuh sayang sangat dekat una.. sgt sweet, baik hati.. teringin sgt nak miliki hati mcm una ni tau.

Katanya dah ditunda tarikh siarannya kan. 20hb kalau tak silap eh. tapi entah, tak sure. BTW mmg xsabar nak tengok zahrain si ais ketul batu dicairkan oleh una yang comel tu....

Cik Nur™ said...

byk betul drama yg diadaptasikan skrang.. :)

Deqla Manjew said...

ehh drama ni berlangsung trs yer.. xde episod2?? nak tgklah nanti..

Sukma Haron said...

tajuk macam catchy jer....

Sylarius Yusof said...

Tengok kat Big Bad Wolf, diorang jual RM5 je. Tak beli lagi sebab target nak spend untuk buku-buku non-fiction.

Anyway, saya done menabung Sony Time Promotions :-)

SITE: P_yumida (mobile) Mobile overlay 320x50: SITE: P_Yumida 160x600: 300x250: 728x90: