Cheque Nuffnang Untuk Simpanan Wang & Pelaburan

Alhamdulillah, syukur.. Terima cheque Nuffnang hari Selasa lepas. Cashout bulan September lepas, ambik masa 1 bulan untuk proses pengeluaran. Bulan November baru cheque Nuffnang dikeluarkan dan dipos kepada penerima. I lettew!

beli barang dan gajet hasil berblog, jana pendapatan dengan berblog, cara buat duit dengan Nuffnang, beli sijil premium BSN, duit Nuffnang untuk simpanan dan pelaburan
Cheque Nuffnang bernilai RMxxx.xx
Cashout kali ke-5

Hasil cheque Nuffnang sebelum-sebelum ni, aku sering gunakan untuk beli gajet. Antaranya Samsung Galaxy Tab 2.7, smartphone Samsung Galaxy S4 i9505, Al-Quran digital, dan banyak lagi. Plan nak beli portable aircond pun ada. Aah..aircond yang mudah alih tu. Punya la besar. Harga pun boleh tahan. Hampir nak beli hari tu, tapi cancel. Hadoi.. Kelakar betul aku.

Pada awalnya, cheque Nuffnang ni nak digunakan untuk bayar lumpsum PTPTN. Tapi memandangkan dana untuk bayar keseluruhan baki PTPTN dah ada, so cheque Nuffnang ni diforward untuk kegunaan beli Sijil Simpanan Premium BSN. Masih dalam usaha pengumpulan wang. Nak memanfaatkan hasil berblog dengan buat pelaburan. Siapa yang pernah melabur dalam apa-apa jua bentuk, meh la konsi story korang kat bawah. Ada yang melabur beli emas ke? Yang ni aku sangat berminat nak tahu.

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

21 comments

alhamdulillah..rezeki kan..banyak tu dapat kalau dapat beli gadjet..

tahniah .. banyak tu :) rezeki..

salam singgah petang dik Yumida...Alhamdulillah dan tahniah...bnyk tu dan memang bagus buat sebagai simpanan...selamat melabur dik...

Akak pulak duit blog biasanya masuk akaun anak2..kadang2 beli barang emas..heheh.beli benda yang kita nampak la..boleh buat kenangan ..kan??

TAHNIAH..Labur lah beli emas. emas tengah murah sekarang...kalau tak beli le seketul pun jadi le.

Assalammualaikum... yumida,

tahnaih yumida anda dah jadi blogger berjaya dengan earning yang 'meletop' ... bagus2 boleh dijadikan contoh dan idola duta nuffnang nie...

mselim3

dhsyt sunguh..mesti angka besar2 ni..smpi blh bli mcm2

Banyaknya sis. Jeles kamek. Heheh.

inilah motivasi dan cabaran namanya,insyaallah...

Terbaik Yumida..

lama tak singgah teratak ini. :)

cer ajar sikit... jelesnya..

http://electricalsembangkosong.blogspot.com/2014/11/buat-duit-dengan-hanya-bermain-games.html


EmoticonEmoticon