9 Hari CPUV Nuffnang Credited

9 Hari CPUV Nuffnang Credited, cpuv senheng credited, cashout earning nuffnang, kempen nuffnang, blogbuster nuffnang, sponsored post nuffnang

3 Oktober, aku baru perasan yang aku ada CPUV baru iaitu Senheng. CPUV Senheng ni masuk 26 September lepas. Then, esoknya aku nak check balik tetibe dah kredit terus.

9 Hari CPUV Nuffnang Credited, cpuv senheng credited, cashout earning nuffnang, kempen nuffnang, blogbuster nuffnang, sponsored post nuffnang
4 Oktober CPUV Senheng credited! Dapat la earning Senheng sebanyak RM34.75.

Baru je cashout Nuffnang bulan lepas: 29/09/2014. Bila Nuffnang di cashout, earning akan direset menjadi RM0.00. Tak lama lepas tu CPUV Senheng pun credited. Yey! Terisi lagi baki akaun Nuffnang kat dalam. Takde la telur ayam lama-lama dalam tu. No more 0 sen lagi.

Korang perasan tak, Nuffnang kasi kita banyak kempen CPUV baru-baru ni. Berderet-deret CPUV masuk. Malah jarang dah iklan burung Churp-Churp dalam banner iklan. Terisi dengan iklan advertiser. Alhamdulillah…hope ianya berpanjangan. Tak suka tengok burung Churp-Churp duduk dalam banner iklan. Hahaha…

Hope lepas ni dapat lebih banyak lagi tawaran kempen dari Nuffnang. Thank you Nuffnang! Sila bagi kami banyak CPUV lagi. Ermm kempen blogbuster sekali, sponsored post juga sekali. Tengkiu..tengkiu…

15 comments

Wahhhh...murah rezeki Sis Umi...
Bila la agaknya nak dapat macmni juga...
Hehehe...alhamdulillah.

Singgah sambil isi tabung nuff Sunsilk sis umi (^^,)

alhamdulillah, murah rezeki dia.. :)

Assalamualaikum dan salam singgah sini dik Yumida..Allahamdulillah dan tahniah dik...

Alhamdulillah , rezeki. Tahniah. :D

Alhamdulillah tahniah Yumida.. :)


EmoticonEmoticon