First Segmen Bersama Sara Liyana

KLIK BANNER UTK JOIN
TAMAT: 14/11/2014
Pon! Pon! Pengumuman gempar! Segmen gempak kini dilancarkan! Diminta semua para blogger untuk turut serta memeriahkan First Segmen Bersama Sara Liyana.


Kereta purple berkelip-kelip,
Orangnya sweet bak bunga Tulip.


Wajah blog penganjur First Segmen Bersama Sara Liyana. Ada dekorasi bunga dan dihiasi warna purple. Sweet!


Jom kita lihat syarat penyertaan segmen ni:


Haaaa…simple je kan syaratnya. Nak tengok hadiah? Jom kita terjah!

 
Haaa…meh la join. Hadiah dia bez-bez…

Siapa Sara Liyana? Seorang blogger. Bermula kerjayanya sebagai blogger semenjak September 2012. Melihat pada isi kupasan di blog, tertarik dengan perkongsian maklumat dalam blognya seperti:

Yang mana informasi sebegini sentiasa di cari oleh pelayar internet. So, good job!

Buat Sara Liyana, tahniah atas penganjuran segmen ni: First Segmen Bersama Sara Liyana. Even dikatakan first segmen tapi sambutan dari rakan blogger amat memberansangkan. Actually, menganjurkan sesebuah segmen/giveaway/contest bukanlah suatu tugasan yang mudah. So, congrats buat Sara Liyana. Hope adanya lagi segmen ke-2 dan seterusnya. Sambil menganjurkan aktiviti segmen sambil menambah rakan maya. Berkembang-kembang persahabatan rakan blogger dalam Malaysia hingga ke luar negara seperti Indonesia, Brunei dan Singapura.

Pergi berkelah si anak dara,
Baring bersantai sambil makan banana,
Meh la join segmen anjuran blogger Sara,
First Segmen Bersama Sara Liyana.

Hari-hari makan roti,
Jangan lupa gosok gigi,
6 hadiah topup dan wang ringgit kebabom menanti,
Jangan tak join nanti rugi.

Segmen Sara Liyana masuk rancangan Wanita Hari Ini,
Dihebah sehingga ke pelosok dunia,
Awak..awak yang baca entry ni,
Jemput join ye korang semua.

Doa Moga Sara Liyana Dimurahkan Rezeki
Ya Allah..apabila rezeki rakan bloggerku Sara Liyana ada di langit, maka turunkanlah, apabila di dalam bumi maka keluarkanlah, apabila di laut maka naikkanlah, apabila jauh maka dekatkanlah, sekiranya dekat maka permudahkanlah, dan sekiranya sedikit maka perbanyakkanlah dan sekiranya sedia banyak maka permudahkanlah untuk mendapatkannya.

Juga berilah keberkatan terhadap rezeki tersebut, dan berikanlah rezeki pada rakan bloggerku Sara Liyana dengan rezeki yang halal dan baik, serta banyak lagi keberkatan sehinggakan dirinya tidak memerlukan sesiapa selain dariMu, sesungguhnya Engkau amat berkuasa ke atas setiap sesuatu. Aamiin.

Last but not least, jom jom jom…..


Layari:

Giveaway Contest RM700 Jualan Hebat Lazada Malaysia 11/11 by Emas Putih
Menangi: Hadiah Bernilai RM700 Dengan Mudah! (KLIK)

7 comments

Salam singgah pagi dik Yumida...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

Salam singgah pagi dik Yumida...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

selamat bersegmen kak YUmida :)

selamat pagi dan assalamualaikum
singgah pagi

Tahniah http://azraalyana.blogspot.com/2014/11/senarai-pemenang-first-segmen-sara.html


EmoticonEmoticon