Cheque Nuffnang RM578.44 Buat Tabungan Baby

Alhamdulillah, rezeki bulan Jun 2015. Dapat cheque Nuffnang pertengahan bulan Jun ni. Duit pun dah masuk dalam bank. Terus kasi simpan dalam bank yang 1 lagi. Untuk buat dia beranak-pinak. Buat simpanan dan tabungan untuk baby yang bakal lahir Julai nanti. Yey! Excited!!! Moga dipermudahkan segalanya.

Terapkan budaya menyimpan wang bermula saat sekarang! Iye, itulah yang aku praktikkan untuk diri aku. Simpan sikit-sikit, even amount tak banyak, bila dikumpul-kumpul, wah happy..dapat la menyumbang untuk simpanan wang bagi kegunaan masa hadapan.

Misi aku dari tahun lepas a.k.a azam tahun 2014 dan 2015, segala hasil berblog aku nak buat simpanan wang. Simpanan sebagai tabungan dalam bentuk pelaburan. Pengiklanan blog.. now aku dah guna Innity, dulu pakai Nuffnang. Ada 1 lagi cheque Nuffnang bakal aku terima, bulan Ogos kelak. Tu cheque last selepas beralih kepada Innity.

Cheque Nuffnang, Cashout earning Nuffnang, hasil pendapatan berblog untuk menabung, menyimpan wang, melabur, kepentingan menyimpan wang, gambar Cheque HSBC
Cashout Nuffnang bernilai RM578.44
Cashout kali ke-7

Terima kasih Nuffnang! Genap 24 bulan guna Nuffnang, kini tibanya nak try pengiklanan lain. Pengalaman Bersama Nuffnang: 2 Tahun Cashout RM4,287.38. Tukar angin kejap, cari pengalaman dengan pihak lain pulak.

Jom jana income dengan berblog:

20 comments

wwow..banyak tu amountnya yumida..alhamdulillah..hasil berblog..boleh la simpan

wahhhhh.... rezeki, Nur x pernah cash out walaupon sekali
kikikiki

Wah, banyak tu. Rezeki baby :)

alhamdulillah rezeki baby tu Yumida..

wahhhh rezeki baby ktk..smoga dipermudahkan julai kelak..

Pernah daftar nuffnang nie tapi separuh jalan je... hehehe..

Alhamdulillah rezeki yumida :)

wah banyak amaun tu yumida..syukur la...

wahh, banyaknya dapat. boleh la belanja sikit.

Alhamdulillah... Tahniah.. Moga terus dilapangkan rezeki..

Harap dapat amaun macam tu la nnt...

wah banyaknye kak. rezeki. hehe. tahniah ^^


EmoticonEmoticon