Baju Yumida Sebijik Sama Dengan Blogger BroFrameStone

Kenal blogger BroFrameStone?? Ala blogger famous lagi dikenali ramai tuuu.. Pertama kali aku mengenali BroFrameStone, dia antara tukang komen yang ramah di wall Facebook rakan-rakan. Memandangkan aku sendiri jarang up status kat FB, so aku jadi silent reader je la. Wajah BroFrameStone sering menghiasi ruangan komen. Memang peramah orangnya.

Malah BroFrameStone jugak pernah komen kat wall aku. Terkezut giler wei. Sebelum ni, kalau aku post kat FB, jarang orang nak komen sebab ketakfofularan aku. Hihi.. Teruja la jugak bila ada orang bagi feedback kan.

Wokeh, entry ni sebenarnya nak bagitau.. yang baju T-SHIRT aku dan blogger BroFrameStone adalah SAMA!!!! Iye! Sebijik la weh. Aku sendiri yang tengok pun terkejut! Macam tak percaya, ada orang tu sama 100% dengan t-shirt yang kita pakai. Jom tengok bukti yang aku lampirkan: 

blogger BroFrameStone
 Baju blogger BroFrameStone

t-shirt BroFrameStone old skool, baju BroFrameStone old skool, baju yumida dan BroFrameStone sama
 Baju aku sendiri
Kan..sama kan? Member sekamceng!

T-shirt tu hadiah dari adik ipar aku. Aku satu, hb aku pun ada satu. Baju tu selesa sangat dipakai, sebab kainnya jenis cotton. Serap peluh, lembut. Tak sangka jumpa kembar sebaju. Hihi.. T-shirt OLD SKOOL memang awesome!

6 comments

wahhh ini sama taste ni nampak gayanya ni...he he he...

Somart Baju

shafiqhashim.blogspot.com

citarasa sama ..untung la blogger femes mai komen2..akak tak pernah menerima komen dari blogger femes..maklum la..tak femes..ekekekek

Sejak itu, tshirt ini gagal ditemui


EmoticonEmoticon