Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

CPUV Nuffnang Makin Meriah Nampak! Pewit..

Haruslah jari nak check, ada dapat CPUV tak hari ni. Kalau ada happy berganda-ganda!!! Bikin semangat nak berblogging, kalau tak ada, apakan daya..belum ada rezeki lagi. Tapiiiiiii…dah terbukti memang ada la!! Korang dah check, hmmm senyum senget dah tu, confirm la ada!

Sebenarnya aku baru letak Nuffnang ni balik awal bulan 2, bulan lepas, tak sangka earning beranak pinak, dah melimpasi tahap cashout. Tapi tahan dulu la, kumpul banyak-banyak, nanti baru keluarkan.

Cpuv nuffnang makin meriah nampak! Pewit.. Haruslah jari nak check, ada dapat cpuv tak hari ni. Kalau ada happy berganda-ganda!!!
Kempen CPUV Nuffnang

Pelik bin ajaib, sebab aku tak nampak pun kempen iklan Nuffnang keluar kat banner iklan Nuffnang, tapi bila dilihat earning kempen CPUV Nuffnang ada peningkatan. Biasa aku hanya tengok logo Nuffnang yang bulat biru tu dengan promoted content je. Pernah aku terbitkan artikel pasal ni: ADA NAMPAK IKLAN NUFFNANG KELUAR? Tapi tak apa la, asal ada earning masuk, hihi..layankan aje.

Kempen CPUV Nuffnang bulan Mac 2016 ni, boleh tahan jugak. Bestnye! Baiknya hati Nuffnang kasi kita banyak-banyak CPUV. Mesti la seronok, pernah suatu ketika dulu, kalau tak silap masa Februari 2014, dalam tempoh sebulan tu, 1 CPUV pun tak masuk. Huhu..sejarah hitam dengan Nuffnang. Sekarang, Nuffnang semakin bermurah hati. Yey! Moga menjana side income buat korang. Selamat berblogging and happy berblogging sekali.

Jom jana income dengan berblog:
Terima kasih membaca CPUV Nuffnang Makin Meriah Nampak! Pewit..

7 comments: