Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Shopping Sakan Beli Mainan Baby Amirah Dengan Diskaun 30%

Dulu, tak ada baby selalu beli mainan untuk anak buah. Kini dah ada anak sendiri wah terujanya nak shopping mainan untuk anak sendiri. Lagi best bila ada tawaran 30 peratus dikenakan. Murah! Jimat!

Sabtu lepas kami keluar beli barangan dapur. Tertengok la promosi jualan, kesemua toys diberi diskaun sebanyak 30%. Apa lagi, kami pun rembat la mainan untuk baby Amirah. Tak sempat nak snap gambar mainan yang dah dibeli. Yang bestnya, ada mainan tu harganya RM1.60 je lepas diskaun lagi la murah giler!
mainan baby, baby toys, toys
Cenggini haa antara mainan baby yang dibeli

Ada banyak mainan yang kami rembat. Al maklum la tengah hot promosi, murah kaw-kaw nyer. Haih, seronoknya…shopping sakan mainan baby ni. Kita pun dah jadi macam budak kecik. Habis barang ditarik-tarik, try test itu ini.

Beli patung apple yang pandai dance, kelakar pulak tengok. Baby Amirah tengok siap nangis-nangis, terkejut tengok patung pandai bergerak kot, ada muzik, ada lampu lip lap lip lap. Harga patung tu RM26.50, lepas diskaun dapat la harga murah RM18.55. Murah weh.. 
Terima kasih membaca Shopping Sakan Beli Mainan Baby Amirah Dengan Diskaun 30%

3 comments:

  1. beritahu lah di mana tempatnya, boleh lah kot2 ada parents yg nk shopping jugak. :)

    ReplyDelete
  2. untung la baby amirah =D dayah nak jadi baby jugak la..bole tak? hee

    ReplyDelete