Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Akhirnya… Baru Nampak Iklan Nuffnang Bergentayangan Di Blog

Sebelum ni, aku ada bebel pasal ADA NAMPAK IKLAN NUFFNANG KELUAR??? Puncanya sebab aku hanya tengok logo Nuffnang bulat biru tu dengan promoted content je kat ruang banner Nuffnang di blog. Tak nampak pun kempen iklan Nuffnang. Itu berdasarkan pemerhatian aku selama 2 bulan lebih ni, start Januari lepas.

Semalam, aku terbuka blog aku ni, nak baca luahan pandangan, pendapat, komen bernas dari pembaca menerusi mobile, sekali bukak eh tetiba ruang suram banner Nuffnang tu berseri dengan gambar lain. Yakni, bukan logo biru Nuffnang, bukan juga promoted content, tapiiiii kempen iklan Nuffnang! Yey!!!
 
Kempen iklan Nuffnang: Atria Book Fest Banners 2016
Kempen iklan Nuffnang: Atria Book Fest Banners 2016 - kat ruangan between post

Akhirnya puas hati aku dapat menatap kempen iklan Nuffnang bergentayangan di blog aku ni. Serius, selama ni aku fikir, kempen iklan Nuffnang tidur. Rupanya ia aktif untuk masa tertentu je.

Kempen iklan Nuffnang: Atria Book Fest Banners 2016
Kempen iklan Nuffnang: Atria Book Fest Banners 2016 - kat ruangan sidebar

Baru je nak happy dapat CPUV berderet hari tu: CPUV Nuffnang makin meriah nampak! Pewit!!! Sekali hari ni, nah! Tamat dah riwayat status ON GOING. Banyak dah credited. Sekejap je iklan tu ditawarkan. Mari kita berhuhu.. Moga Nuffnang baik hati dan sudi lagi bagi kita semua CPUV bertingkat-tingkat. Happy berblogging u olls.

Jom jana income dengan berblog:
Terima kasih membaca Akhirnya… Baru Nampak Iklan Nuffnang Bergentayangan Di Blog

6 comments:

  1. yeay..betul..mlm tdi baru prasan kat blog nieyl jugak...
    baru ada...:)

    ReplyDelete
  2. CB pun bru perasan iklan nuffnang CB tak de dekat blog..mcm mn ye??

    ReplyDelete
  3. a ah... Epz pun baru nampak..sejak semalam.

    ReplyDelete
  4. blog AB takde pulak..ingatkan 'promoted content' tu la iklannye. hahahha

    ReplyDelete