Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

3 Hari Tak Ada Internet. Fuh! Sasau Dibuatnya..

Bermula awal pagi 1 Mac 2016 tak ada internet, line ada tapi connection internet menghilang. Semalam ada orang datang, tengokkan apa yang problem rupanya modem rosak. Patut la, on off banyak kali tapi internet tetap takda. Sob sob…sedih, penuh mengharap 3 hari tu, tapi frust. Akhirnya, taraaa….dapat online hari ni..

Tiada connection internet, modem rosak, internet pun hilang. Lesap!!
Dapat jumpa internet, cenggini haa jari aku menaip

Lepas ganti modem yang rosak tu, baru la dapat akses dengan internet. Bila dah dapat internet, apa lagi jari pun lincah menaip. Rindu weh, check fb, check twitter, instagram, check blog. Lepas tu banyak je ilham muncul suruh taip itu ini. Selalu je gitu, ilham banyak tetapi mood nak menaip tu macam malas sikit.

Alhamdulillah, syukur, hari ni dapat lagi mengakses internet. Hmm…tengah fikir nak buat post pasal apa ni. Korang pula? Apa tajuk entry korang ari ni? 
Terima kasih membaca 3 Hari Tak Ada Internet. Fuh! Sasau Dibuatnya..

3 comments:

  1. macam duk dalam gua kalau tak ada internet kan hahahaa

    ReplyDelete
  2. hehe. selalu macam tu kan. masa tak de internetlah banyak benda terfikir nak buat apa :D

    PG singgah menabung :)

    ReplyDelete
  3. Selalunya gitulah. Bila tak de internet, memang risau sasau dibuatnya. Hehe.
    P/s: Meriah je semua iklan Nuffnang keluar. =)

    ReplyDelete