Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

Biodata Arina Clever Girl Malaysia 2016

Biodata Profil Arina Clever Girl Malaysia 2016
Nama penuh Arina: Arina Binti Mohd Fairin Lum
Umur: 26 tahun
Wakil: Selangor
Pekerjaan: Peguam

Ikuti perkembangan Arina di laman sosial:
Instagram Arina Clever Girl Malaysia: @arina_clevergirlmy
Facebook Arina Clever Girl Malaysia: Arina Clever Girl MY
  
Biodata Arina Clever Girl Malaysia 2016, profile Arina Mohd Fairin Lum, biografi, profil dan latar belakang Arina Clever Girl Malaysia TV3, foto, gambar Arina Clever Girl Malaysia, facebook, instagram Arina Clever Girl Malaysia
Gambar Arina Clever Girl Malaysia 2016 wakil negeri Selangor

Tahniah buat Arina kerana terpilih untuk program realiti TV3 dalam mencari siapakah gadis terpintar Malaysia. Penuh debaran! Arina bersama 14 peserta Clever Girl Malaysia yang lain bersaing dalam merebut gelaran pemenang: juara Clever Girl Pertama Malaysia. Ini paling best: Pemenang Clever Girl Malaysia dapat hadiah wang tunai RM100,000!!! Nganga tengok. Lumayan!!

Clever Girl Malaysia merupakan program tv berilmiah. Sangat bagus ditonton untuk remaja, muda mudi masa kini. Dengan adanya program Clever Girl Malaysia, ianya pasti menjadi sumber inspirasi untuk golongan gadis mengecapi kejayaan.

Clever Girl membuktikan mereka yang cantik menawan, mempunyai tahap intelek yang setaraf dengan kecantikan wajah mereka. Clever Girl Malaysia sebuah game show yang tidak menggunakan sistem undian.

Peserta Clever Girl Malaysia akan dinilai berdasarkan prestasi dan kebolehan mereka untuk menjawab soalan kuiz pada hari pertandingan Clever Girl diadakan. Siapa cepat dia dapat. Soalan dalam program ini begitu mencabar, menguji ketangkasan berfikir dan menjawab soalan dengan tepat dan cepat! Moga sukses semuanya buat peserta Clever Girl Malaysia.


Ingin tahu biodata peserta Clever Girl Malaysia 2016 yang lain? Seperti: Adilah, Sarah Adiba, Mary, Tunku Intan, Fatin, Aqeelah, Sarah, An Nuur, Jane, Arina, Ethel, Aainaa, Aliana, Sofia.  Lihat kesemuanya di sini: Biodata Peserta Clever Girl Malaysia 2016
Terima kasih membaca Biodata Arina Clever Girl Malaysia 2016

0 comments:

Post a Comment