Flying Umbrella LED

Flying Umbrella ni aku beli kat kedai Super Save. Dalam kedai tu ada banyak permainan dijual. Harga pun murah-murah! Dalam bahasa Melayu, nak panggil apa erk menatang nama Flying Umbrella ni? Kipas terbang? Payung terbang? Mungkin kipas terbang sesuai kot.

Before ni aku pernah tengok Flying Umbrella dijual kat pasar malam (tahun 2012). Memang mahal! Masa penjual tu buat demo, Flying Umbrella terbang ke atas dengan lampu LED yang berkelip-kelip berwarna-warni, cantik u olls. Sekali aku tanya harga, mak ai mahal giler. RM18.00. Terus aku cancel nak beli untuk anak buah aku.

Flying Umbrella LED, kipas terbang, payung terbang, toys, mainan

Jalan-jalan kat Super Save, sekali aku tengok mainan yang sama! Kipas terbang a.k.a Flying Umbrella. Nak tahu harganya? RM1.99 je! Murah! Terus aku rembat 2  kotak. Tak sabar nak kasi tunjuk kat anak buah aku kasi main. Main time malam-malam baru bez, baru nampak lampu LED tu bercahaya.

11 comments

wah tak penah tgk pon...mcm menarik..nnt nk pi ursha gak..awat la mahal smpi RM18.. modal baru RM2.00..nk cekik darah pun agak² la...

Nanti post gambao masa tgh flying ke... Hihi

tak penah perasan mainan mcm ni :P

Assalamualaikum dan singgah Jumaat dik Yumida....murahnya...anak buah Diana pernah main..yg main lastik ke atas kan ni dik Yumida....hehe

Ooo yang nih.. anak2 pernah main.. cantik waktu malam laa baru nampak lampu dia tuh..

memang menarik :)

isi tabung lactacyd ye


EmoticonEmoticon