Li Hua Hotel Mukah

Last week, atas urusan rasmi kami stay di hotel. Hotel terbaru yang baru dibina dalam tahun ni, Li Hua Hotel pilihan kami.

Li Hua Hotel Mukah, sewa Li Hua Hotel Mukah, rate Li Hua Hotel Mukah, lokasi Li Hua Hotel Mukah
Li Hua Hotel Mukah
Boleh nampak dari jauh bangunan Li Hua Hotel. Li Hua Hotel ada 5 tingkat. 

Li Hua Hotel Mukah, sewa Li Hua Hotel Mukah, rate Li Hua Hotel Mukah, lokasi Li Hua Hotel Mukah
Bilik Li Hua Hotel

Rate RM128 per night
Harga depend dengan jenis bilik. Nak paling ekslusif boleh menginap di bilik VVIP dengan rate RM558 per night 

Pengalaman menginap di Li Hua Hotel Mukah:
Antara bilik hotel paling luas dan besar pernah aku jejaki. Cukup puas hati! Nak bersolat pun mudah, coz mempunyai ruang yang luas untuk menghampar sejadah.

 Keistimewaan Li Hua Hotel Mukah:
1. Bersebelahan Medan Mall di Mukah, Sarawak. Bersebelahan je! 10 langkah dah sampai ke pintu utama Medan Mall. Nak beli barang makanan pun mudah je! Nak shopping, cuci mata..tak perlu naik kereta, jalan kaki.
2. Ada WiFi yang super laju.3. Bilik besar dan luas.
4. Bilik air pun besar jugak.
5. Disediakan breakfast termasuk dalam pakej.
6. Tv merangkumi channel Astro. 

Li Hua Hotel Mukah, sewa Li Hua Hotel Mukah, rate Li Hua Hotel Mukah, lokasi Li Hua Hotel Mukah
Inilah entrance Medan Mall 



Sempat snap gambar ketika menikmati breakfast di Li Hua Hotel. Li Hua Hotel ni ada banyak cawangan, ada di Sibu, Bintulu, Miri. Kalau u olls ke Mukah, jemputlah menginap di hotel ni. Hotel baru lagi. Pakej memuaskan hati!


10 comments

Teringin juga nak sampai ke Sarawak..

Sik tauk pun ada hotel tok. Riya ada g medan sia jak. ;D

nanti kalau ke sana boleh la menginap di hotel tu..

wah! next time p Miri boleh cari branch hotel ni kan :)

Selesa dan cantik....harga yang berpatutan ni...

Waa.. paling best part dekat dengan shopping mall T.T


EmoticonEmoticon