#MYCyberSALE: Jualan Siber Besar-Besaran!

#MYCyberSALE: Jualan Siber terbesar anjuran kerajaan yang pertama di dunia


Anda suka shopping? Suka beli barangan yang menawarkan harga diskaun super hebat? Nah! Inilah peluang anda membeli belah sepuasnya! #MyCyberSale menawarkan tawaran diskaun sehingga 90 peratus!! Ya…diskaun sehingga 90%! Pastikan anda jangan ketinggalan menikmati faedah diskaun yang sebegini besar.

Tempoh jualan #MyCyberSale bermula 29 September sehingga 1 Oktober 2014. Jualan siber ini melibatkan 4500 penjual online termasuklah Groupon, Lazada Malaysia, Zalora, Rakuten, Air Asia, MAS dan banyak lagi. Inilah saat yang kita tunggu untuk berbelanja dengan berhemahnya melalui potongan diskaun yang sebegini hebat.

#MYCyberSALE: Jualan Siber Besar-Besaran! Jualan siber antaranya Groupon, Lazada Malaysia, Zalora, Rakuten, Air Asia, MAS, shopping di Lazada, diskaun, sale lazada
Lazada shopping online terkemuka di Malaysia

Lazada Malaysia akan menawarkan potongan harga terbaik serta promosi hebat untuk pelbagai jenis barangan antaranya barangan dapur rumah, barangan hiasan rumah, alatan elektronik, kamera, komputer, telefon bimbit dan tab, jam tangan dan fashion, bag dan travel accessories, barangan sukan dan banyak lagi.

#MYCyberSALE: Jualan Siber Besar-Besaran! Jualan siber antaranya Groupon, Lazada Malaysia, Zalora, Rakuten, Air Asia, MAS, shopping di Lazada, diskaun, sale lazada
Ada pelbagai produk dijual dalam laman sesawang Lazada

Pembeli boleh mula membeli-belah dengan melawati laman web ini apabila promosi jualan bermula.

Laman Web Rasmi #MYCyberSale: www.mycybersale.my
#MYCyberSale di Lazada Malaysia: http://www.lazada.com.my/mycybersale/

#MYCyberSALE: Jualan Siber Besar-Besaran! Jualan siber antaranya Groupon, Lazada Malaysia, Zalora, Rakuten, Air Asia, MAS, shopping di Lazada, diskaun, sale lazada
Ingat! Jangan lepaskan peluang hebat ini! :)

Selamat membeli-belah di #MYCyberSALE pada 29 September sehingga 1 Oktober 2014! 

12 comments

macam syiokk je...nak tengok lazada lah...:)

Wah meriah...happy shopping everyone!!!

Assalamualaikum dan singgah sini dik Yumida...wahh....bestnya ni,tapi akak tak penah lagi shopping kat lazada ni...

like seriously serious??? mok nga tok..tp ok ka barang nya?

macam menarik jer.. akak tag Yumida untuk GA nih..

http://izzeyda.blogspot.com/2014/09/giveaway-saya-nak-sihat.html

so far brg2 kat lazada semua bez2. kelak blh tangga jualan super sale kelak start 29hb

pernah shopping di lazada sangat laju barang ku sampai

kerjasama dengan lazada la ni ye??menarik..:)


EmoticonEmoticon