Hadiah botol air Avent, Philips

Alhamdulillah, syukur. Menerima bungkusan PosLaju yang berisi 1 botol air. Kaler pink tau. Kaler peberet. Hihi..

poslaju
Bungkusan berbentuk silinder dengan tampalan comel ucapan tahniah

kelebihan botol air Avent, Philips
Botol air Avent, Philips. Comei tak? Bukan botol air biasa, tapi botol air luar biasa! Pasal apa… Haaa ni nak story ni..

kelebihan botol air Avent, Philips
Kasi zoom sikit!

Kelebihan botol air Avent, Philips:
0% BPA
Advanced thermal material – keep drinks cooler or warmer for longer
Spill proof – ideal at home and on the go
Twist lid – for hygienic drinking
Detachable straw – easy to replace
Easy to clean and assemble – can be sterilised

Haaa…special tak? First time aku memiliki botol air macam ni. Biasa beli botol air murah je kat kedai. Lepas ni semangat nak bekal air letak dalam kereta. Boleh simpan air panas atau air sejuk dalam tu.

Botol air Avent, Philips ni hadiah daripada rakan blogger, Mama Liza. Thanks bebanyak kak untuk botol air ni. Dah la kaler cantik memikat hati, fungsi botol air ni sangat-sangat special. Terima kasih :) Moga akak sentiasa dimurahkan rezeki..

20 comments

untungnye jadi yumida.. byk betul hadiah dia dpt..hihi.. tahniah.. mmg cantik.. pink kaler...

Assalamualaikum. wahh bestnya. alhamdullilah murah sentiasa rezeki awak ~~~

wah...bestnya....tahniah yumida.....

wahh tahniah yumida memang bertuah

tahniah..cantiknya botol air tu

best sebab kaler pink. hehee :D

Alhamdulillah, congrats dear, rezeki...

Kalau boeh simpan air panas dan tahan sesuai sangat le dengan akak yg suka minum air panas...:) Boleh beli satu nanti.

Assalamualaikum dik Yumida...tahniah lagi dik...memang rezeki adik...semoga sentiasa dimurahkan rezeki yer..

brand avent tu.. bertuah akak.. :)

untungnya Yumida..selalu dpt gift, Yumida mmg bertuah laa.. apapun mmg cute bekas air tuh..


EmoticonEmoticon