Lazada Online Revolution Blogger Contest

Jangan lepaskan peluang untuk nikmati sale besar-besaran Lazada Malaysia iaitu Online Revolution Sales (https://www.lazada.com.my/online-revolution) bermula 11 November hingga 14 Disember 2017.

Lazada Online Revolution Blogger Contest
Lazada Online Revolution Blogger Contest. Klik banner untuk info lebih lanjut

Ini adalah entry contest, nak menang hadiah kena jawab soalan berikut. Harap-harap ada tuah menanti. Jom baca pengalaman aku shopping dengan Lazada nih.

a.      Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 
Pertama kali shopping Lazada, aku beli blouse Zanzea. Nampak macam cantik dan menarik je dalam gambar. Lagipun baca komen-komen pembeli semuanya puas hati dengan kualiti kain blouse ni. So aku pun terjebak sama beli. Ternyata memang benar. Kain sangat selesa. Yang penting cun dengan saiz badan aku. Pembelian berbaloi.

Proses bayaran juga mudah sebab aku pilih guna kaedah pembayaran banking online, guna maybank2u je. Cepat dan selamat. Malah kita juga dimaklumkan menerusi SMS perkembangan barang yang kita order di Lazada. Bagus service Lazada nih. Puas hati.

b. Which types of products would you prefer buying online? 
Semestinya aku suka survey pasal pakaian, blouse murah yang cantik-cantik, jubah, skirt labuh, termasuklah jam tangan, beg travel, handbag, juga barang mainan anak.
b.      What to you love about online shopping?
Online shopping amat menjimatkan masa. Boleh order, beli dan bayar barang bila-bila masa. Tak perlu guna enjin kereta untuk ke kedai, hanya melalui online je. Lagipun kaki pun tak sakit berdiri lama-lama pilih barang, boleh duduk dan baring sambil jari scroll produk di laman membeli-belah.

Tak perlu pergi mesin ATM cucuk kad ambik duit. Pembayaran secara online banking je. Mudah dan cepat. Dijamin selamat.

Lebih mudah untuk compare barang paling murah. Contoh macam kat Lazada ni, kalau kita search blouse Zanzea semua seller akan paparkan produk dan harga mereka di situ. Jadi kita dapat buat perbandingan mana satu seller jual paling murah. Untung la..

d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 

 
Carlo Rino 0303949-001-08 tote bag (black)

Barang yang aku plan nak beli masa Online Revolution sales Lazada adalah beg tangan Carlo Rino. Cantik giler handbag ni. Buat mataku berpinar tawaran diskaun diberikan. Harga asal beg tangan Carlo Rino RM419, lepas diskaun dapat RM113.13. Diskaun sebesar 73 peratus. Ngam pulak beg lama aku dah lanjut usianya, ada antara kulitnya terkopak. Peluang baik nih. Better aku share link ni kat encik somi. Mana tahu, dapat handbag free, wah-wah bagus ni. Jom shopping kat Lazada, banyak benar diskaun sempena Online Revolution sales. Jangan melepas…

This Is The Newest Post

5 comments

This comment has been removed by the author.

Best shopping guna lazada ni sebab boleh guna voucher. Dapat discount barang yang nak dibelikan tu hehehe. Good Luck Yumida on this contest. :)

This comment has been removed by the author.

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)


EmoticonEmoticon