Letak Iklan Nuffnang, Geniee SSP & Innity Di Blog

Apply iklan Geniee SSP dan Innity untuk maksimumkan pendapatan blog selain Nuffnang

Buat blogger yang guna pengiklanan Nuffnang, disarankan mereka yang ada trafik tinggi untuk apply pengiklanan lain. Tapi pastikan pengiklan tu bukan pesaing Nuffnang, sebab perletakan iklan pesaing Nuffnang akan menyebabkan status glitterati anda ditarik balik.

Untuk lebih jelas, korang kena rajin hantar tiket pada pihak Nuffnang. Tanya adakah pengiklanan tutttttt pesaing mereka. Tanya lagi, jika letak iklan tuttttt kat blog, adakah ianya akan jejaskan status gliteratti korang.

Aku asyik cakap pasal glitterati. Apa yang bestnya dengan glitterati Nuffnang ni? Status glitterati akan memberi kelebihan kepada kita berkaitan tawaran istimewa yang diberi oleh Nuffnang antaranya sponsored post, kempen CPUV, kempen Blogbuster, tawaran tiket ke konsert, dan banyak lagi! Hasil iklan per-klik (CPC) yang bersatus gliteratti dapat 25 sen. Berbanding mereka yang status ordinary, akan dapat 15 sen per-klik iklan.

Letak Iklan Nuffnang, Geniee SSP dan Innity Di Blog, iklan tak jejas status glitterati Nuffnang, Kriteria/syarat memohon iklan Geniee SSP, cara isi permohonan iklan Geniee SSP, Kriteria/syarat memohon iklan Innity, cara isi permohonan iklan Innity, cara daftar Exabytes, buat duit online, jana duit melalui blog

Letak Iklan Nuffnang, Geniee SSP dan Innity Di Blog, iklan tak jejas status glitterati Nuffnang, Kriteria/syarat memohon iklan Geniee SSP, cara isi permohonan iklan Geniee SSP, Kriteria/syarat memohon iklan Innity, cara isi permohonan iklan Innity, cara daftar Exabytes, buat duit online, jana duit melalui blog

Aku dah hantar tiket pada Nuffnang, keputusannya iklan Geniee SSP dan Innity merupakan pesaing mereka. Ini bermakna jika anda letak Geniee dan Innity, anda bakal kehilangan status glitterati bertukar menjadi non-glitterati. Iklan Geniee SSP aku dah letak bermula pertengahan bulan Oktober lepas. Alhamdulillah tak sampai sebulan, earning melalui iklan Geniee SSP cecah RM100! Begitu terujanya aku bila tengok angka tu. Untuk iklan Innity lak, aku baru apply minggu lepas dan masih menunggu feedback dari mereka.

Sesiapa berminat nak apply iklan Geniee SSP dan Innity, anda dialu-alukan. Mana tahu, dengan perletakan 2 iklan ni, akan membantu anda menambah pendapatan korang berblog. Berikut merupakan kriteria/syarat sebelum anda membuat permohonan 2 iklan tersebut:

Kriteria/syarat memohon iklan Geniee SSP:

Pageviews blog minimum 200,000 setiap bulan
Isi permohonan Geniee SSP anda di sini: https://s.geniee.jp/ssp/v2/en/signup

Kriteria/syarat memohon iklan Innity:

Pageviews blog minimum 200,000 setiap bulan
Unique visitors blog miniumum 40,000 setiap bulan
Isi permohonan Innity anda di sini: http://www.innity.com/publishers/apply-form.php

Selamat menjana pendapatan bersama Nuffnang, Geniee SSP dan Innity. Oh ya, anda juga boleh apply iklan Exabytes. Yang ni, tak perlu risau, ianya iklan banner dan dibayar mengikut berapa trafik yang korang peroleh di blog. Nak apply iklan Exabytes? Meh baca syarat/kriteria dan juga cara memohon di sini: Buat Duit Dengan Exabytes

   Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

18 comments

blog saya belum memenuhi syarat..

blog saya belum memenuhi syarat..

pageview 200k sebulan eh, heheh.. :D
Tahniah kak :D

Pageview kmk nak sampe 500 pun bersakitan. Hahah.

blog tak menepati syarat..cukuplah dgn nuffnang

dekat setahun baru dapat 76sen kat nuffnang.boleh cuba kot letak geniee pulak.

Wahhh hebat, blog tak cukup syarat lagi . hehehe :p

Geniee ni macam menarik je.. Nanti nk cuba lah..

Geniee la paling senang nak apply..tapi tu la akak ada problem dengan paypall..lagipun bila pikir2 balik celah mana lagi nak sumbat iklan nih..heheh

Lambat lagilah nak penuhi syarat tu nampaknya.

trafik tak capai banyak tu la blog licha sebulan. huhuhu..

mama belum layak.. hahahah...

haha saya pun tak layak g ni ..merangkak lagi :(

menarik . terima kasih atas perkongsian kak :)

Assalammualaikum... yumida,

dah dapat kod iklan geniee nie... alhamdulillah tgh tampal iklan..

mselim3

pls: tgh proses nak fahamkan pengiklanan geniee nie...

alhamdulillah tahniah mselim
selamat menjana income dgn matawang USD

Lepas dh berjaya sign in geniee,mcm mane nk dpt kod iklan geniee? Ke akan terima emel drp dyorang?


EmoticonEmoticon