24 Kempen CPUV Nuffnang Status ON GOING

Durian runtuh dapat 24 kempen CPUV Nuffnang berstatus on going. Banyaknye!

Perasan tak, bermula awal bulan Oktober ni Nuffnang kasi kita berderet-deret kempen CPUV. Cer korang check. Sama kan? Sehari sebelum ni, aku dapat 10 kempen CPUV. Hari ni tengok, dapat 24 kempen CPUV. Pergh! Banyak giler! Happy…happy!

24 deretan kempen CPUV Nuffnang

24 kempen cpuv nuffnang status on going, cara dapatkan cpuv nuffnang, cara tingkatkan earning cpuv nuffnang, cara tingkatkan trafik blog, pengalaman beriklan dengan nuffnang, kempen cpuv nuffnang, kempen cpc nuffnang, kempen blogbuster nuffnang, sponsored post nuffnang, jana pendapatan online dengan nuffnang

24 kempen cpuv nuffnang status on going, cara dapatkan cpuv nuffnang, cara tingkatkan earning cpuv nuffnang, cara tingkatkan trafik blog, pengalaman beriklan dengan nuffnang, kempen cpuv nuffnang, kempen cpc nuffnang, kempen blogbuster nuffnang, sponsored post nuffnang, jana pendapatan online dengan nuffnang

24 kempen cpuv nuffnang status on going, cara dapatkan cpuv nuffnang, cara tingkatkan earning cpuv nuffnang, cara tingkatkan trafik blog, pengalaman beriklan dengan nuffnang, kempen cpuv nuffnang, kempen cpc nuffnang, kempen blogbuster nuffnang, sponsored post nuffnang, jana pendapatan online dengan nuffnang

Kempen CPUV Nuffnang banyak tak menjanjikan earning banyak

Ya, aku amat akui yang itu. Tak semestinya, bila dapat tawaran kempen CPUV banyak sekaligus dapat earning tinggi. Kalau melihat dari pengalaman aku sendiri, tak semua kempen CPUV tu aktif. Malah ada yang bertenggek berstatus on going makan berbulan-bulan or berminggu-minggu lamanya, bila credited dapat earning seringgit dua. Ini bagi kes CPUV yang tak aktif.

CPUV penyumbang earning Nuffnang berlipat ganda!

Tak kurang ada kempen CPUV Nuffnang yang super hebat! Even hanya bertempoh sekejap, earningnya begitu tinggi. Sebab tu bila Nuffnang tawarkan kempen CPUV, blogger begitu teruja. Happy! i lettew. Berusaha sedaya upaya tingkatkan trafik blog untuk jana earning masyuk. Walaupun berdepan risiko mungkin CPUV tersebut tergolong dalam CPUV tak aktif.

Apa pengalaman aku beriklan bersama Nuffnang?

Dah lebih 3 tahun aku beriklan dengan Nuffnang. Bagi aku Nuffnang sesuai dengan gaya aku berblog. Tak terlalu mengejar trafik, mudah. Hanya tunggu tawaran CPUV. Dah dapat CPUV, aku tengok kempen tu sama ada jenis aktif or tak. Kalau aktif, sedikit strategi aku jalankan. Memandangkan CPUV ni dikira berdasarkan unique visitors blog. Kalau ada yang baik hati, dapat la earning CPC. Melalui iklan yang pembaca blog berminat nak tahu dan klik. 25 sen per klik. Banyak tu!

Kalau bertuah dapat la tawaran sponsored post dari Nuffnang. Pernah sekali la dapat tawaran sponsored post ni. Paling bez kalau dapat kempen blogbuster. Iklan video yang kita hasilkan. Ni masyuk! Serius, ni antara kempen terbaik dalam Nuffnang. Dalam beberapa hari boleh jana ratusan dan ribuan ringgit!

   Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

19 comments

wahhh. banyak nye..schaz ade 3 je tgh on going.

fuhh...tahniah la sis yumida..
kemahen banyak nih
murah hati nuffnang ye
saya cuma ada 5 je..alhamdulillah

wahhh..banyaknyaa..rezeki..:)

Salam singgah sini dik Yumida...wahh...banyaknya...Allahamdulillah dan tahniah dik Yumida....

Woahhh ! Tabik. Tahniah. Kita ada 11 je on going. ^^

Banyaknya dapat... Tapi betullah kan kak . banyak2 pun bukan semua yang aktif. 2 3 hari dapat kumpul 2 3 sen je wahahaha over betul cpuv nie . Kan best kalau 1 cpuv, dapat kumpul rm50... HAHAHA

amboi byknya smpai 24...tahniah2

Alhamdulillah..tahniah yumida

Banyaknya :D 24 terus. huhu

www.diarijejakahangat.com

tahniah..suka tengok cpuv awak yang berderet meret ni..heheh..errr..macam mana kita nak tahu cpuv tu aktif ke idak eh..?

just tengok dri perkembangan earning dia. ada yg statik. ada yg slow naik.

Assalammualaikum..yumida,

tahniah yer dapat 24 cpuv... mselim3 ada 16 cpuv aje yang 'on going'... tapi cpuv nyer ada gak tak aktif.. kalau dapat sponsor post atau kempen blogbuster lagi terbaik... kempen blog buster mselim3 pernah dapat 2 kali .. heheh

mselim3

pls: thanks yumida sebab selalu berkongsi dengan blogger lain...

banyaknyeeee..pemangkin untuk aktif berblog ni.. :)

Jemput join segmen newbie dari saya..hehe http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

haa, ad epun yg bertanya. hehehe thanks both of you :)

waaa.
rasanya ni rekod baru nie..
mmg rugi alau x update n x amik pluang.

Bestnya... Ni yang lagi bersemangat ni nak dapatkan CPUV ni...


EmoticonEmoticon