Tiada Penyingkiran Konsert AF 2014 Minggu 5

Tiada Peserta Tersingkir Konsert AF 2014 Minggu 5

Konsert Akademi Fantasia AF 2014 Minggu 5 telahpun berlangsung dengan jayanya malam Ahad semalam (5 Oktober 2014). Menyaksikan 9 persembahan peserta AF 2014 dengan membawa tema lagu kerohanian.

Melihat persembahan peserta di Konsert AF 2014 minggu 5, ada yang perform dengan baik. Ada persembahan yang biasa-biasa. Peserta AF 2014 kegemaran aku minggu 5 ni ialah Ewal, Adel, Aman dan Firman. Memang bez sangat persembahan mereka. Minggu 5 ni aku agak kecewa sikit dengan persembahan Nuha, tak bez, kurang menarik, kurang rasa ‘wow’ macam konsert yang lepas-lepas.

Peserta lain seperti Azwan, Nina, Ziha dan Zarif ermmm ok la. Persembahan biasa. Berita baik di Konsert AF 2014 minggu 5, tiada penyingkiran berlaku. Malah masa penghujung konsert, semua ibu bapa peserta di bawa naik ke atas pentas selepas berpisah selama 2 bulan. Sure rindu. 

Part menyedihkan bila pengacara kata bapa dan emak Firman tak dapat datang. Semua peserta lain dah berpeluk-peluk dengan parents mereka. Tengok muka Firman pun dah buat aku rasa sebak. Kat hujung panggilan telefon tu, tetibe ada muka Zizan masuk. Serius kelakar sangat aku rasa. Rupanya parents Firman berada kat belakang pentas. Bikin suspens jer. Pandai jugak diorang reka tempat tu ala-ala kat rumah Firman. Tipah tertipu..hihi..

Tiada penyingkiran Konsert AF 2014 minggu 5, tiada peserta AF 2014 terkeluar minggu 5, tema lagu kerohanian konsert AF 2014 minggu 5, senarai peserta AF 2014 mara ke Konsert AF minggu 6
Ibu bapa peserta AF 2014 datang ke atas pentas di Konsert Minggu 5 semalam

Dengan tiada penyingkiran di Konsert Akademi Fantasia 2014 minggu kelima, maka 9 peserta AF 2014 yang lainnya mara ke peringkat seterusnya ke minggu 6. Tahniah diucapkan buat: AZWAN AF 2014, EWAL AF 2014, FIRMAN AF 2014, AMAN AF 2014, ZARIF AF 2014, ADEL AF 2014, NINA AF 2014, ZIHA AF 2014, NUHA AF 2014.


Ketahui maklumat AF 2014 klik:

Panasss!

Konsert AF 2014:


Tiada penyingkiran Konsert AF 2014 minggu 5, tiada peserta tersingkir Konsert AF 2014 Minggu 5, tiada peserta AF 2014 terkeluar minggu 5, tema lagu kerohanian konsert AF 2014 minggu 5, senarai peserta AF 2014 mara ke Konsert AF minggu 6

Saksikan Konsert Akademi Fantasia AF 2014
Hari: Ahad
Jam: 9.00 malam – 11.30 malam
Saluran: Astro Ria (104) & Maya HD (135)

1 comments so far


EmoticonEmoticon