CPUV Nuffnang: uMobile Prepaid Free Meal

As salam buat rakan pembaca,

Alhamdulillah, Jumaat lepas pihak Nuffnang berbesar hati memberikan CPUV. Yeyyy… Hepi dan excited. Dengan adanya hadiah berbentuk CPUV ni, lagi memberi suntikan semangat dalam berblogging.

CPUV Nuffnang: uMobile Prepaid Free Meal
Kempen CPUV kali ni datangnya dari uMobile Prepaid Free Meal
Kalau ada terserempak iklan uMobile ni menari-nari kat blog, jemput rakan-rakan sekalian menderma tabung Nuffnangku sekitar blog ni kalau sudi. Ngeeee :) TQ :)

Apa itu uMobile?
 Pelan rangkaian U Mobile ditawarkan semurah RM88 yang mana anda akan memperolehi capaian Internet sehingga 3 GB, 300 minit panggilan dan 300 sms percuma. Bagi mereka yang dikategorikan sebagai pengguna Internet sederhana, mereka boleh mengambil pakej RM58, data sehingga 2GB dan percuma panggilan selama 300 minit. Atau, bagi mereka yang benar-benar mahu berjimat, pelan terakhir yang ditawarkan oleh U Mobile adalah pelan RM28 dengan data sehingga 1GB dan percuma 300 sms. Sememangnya tawaran menarik bagi rangkaian uMobile. Murah dan jimat!

Hope lepas ni makin meriah pemberian CPUV. Juga tawaran menarik yang lain dari Nuffnang. Sama-sama kita nantikan.

Artikel menarik berkaitan Nuffnang:

23 comments

Tahniah, rezeki dari Nuffnang dan uMobile. Alhamdulillah saya pun dapat

Tahniah yumida.. meh akak klik2 kat sini.. =D

tahniah...lately ni jarang lekat cpuv kat blog akak...

wah tahniah2.... harap sy pun dapat jugak.. hihihih...

Tahniah Yumida... Zumal datang klik2 iklan :)

tahniah.. dapat lagi CPUV.. rezeki rezeki

thniah yumida..syu dah lama xdpt cpuv..huhu

Tahniah... kebetulan timing cantik.. 3x umobile sini.. :D

Alhamdulillah, Fuza pun dapat iklan ni

tahniah Yumida..ada jgk dpt cpuv, jd la skit2 lama2 jd bukit kan..jom kita pakat2 klik2..hehehe..


EmoticonEmoticon