Blogging Versus Line Internet

Indahnya…bila berblogging disokong oleh kuasa internet yang berakses laju. Nak klik sana, nak klik sini..mudah. Hati riang ria, apa yang diingini tercapai. Nak baca berita online, klik klik klik je. Nak join segmen dan follow arahan. Klik klik klik je.

Namun, ada kalanya line internet ni mengalami masalah kepenatan. Pergerakan slow, loading pun menjadi lama. Tunggu punya tunggu, pun aku masih setia menunggu. Selagi ada paparan internet berakses. Sudah cukup membuatkan aku happy. Even perlu menunggu lama. Syukur, dengan adanya talian internet, sama ada ianya laju or slow, sudah banyak artikel blog yang aku terbitkan. Alhamdulillah…bersyukur dengan apa yang ada.

Salam blogging semua di hari Sabtu. Manfaatkan apa yang kita miliki. Gunakan sebaiknya. Pasti kita akan menerima hasil yang baik juga. Happy berblogging semua :)

22 comments

kalau boleh nak tambah lagi kelajuan internet,..tapi apakan daya...itulah yang semaksimum mungkin bilnya..hehehe

Internet SA hanya 3gb utk hp ni...mmg x cukup utk blogging..thats y guna broadband. .4gb lg..ni pun rasa x cukup...adeh...

betul tu..klau internet laju tenang je nk on9..tp klau slow, mmg stress..

masih setia menunggu ohh kak. hehe. Selamat ber-blogging dihari sabtu :)

Df kat sana pun line slow. huhuhu. susah nak BW

susah kalu internet slow ni. stress jadinya

sama la kita,takde internet payoh

Pasal internet selalu buat zumal tension... Bila langgan 6GB sebulan memang kita rasa puas la sebab kouta besar tapi selalu linenya bermasalah, putus la, hilang tetiba... Sampai due date masih banyak kuota yang tinggal. Rasa rugi sangat ;)

blog tanpa internet memang tak kemana...

Masa guna BB, memang susah sangat nak berblogging...bila dah guna streamix baru ok...senang hati..he..he

sabar menunggu line internet.. ^^
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/06/tangani-masalah-dengan-mudah.html

Hehehe Kak Lya guna WIFI ..senang sikit ..lgpon akak tak suka sgt kalau update apa2 kat luar ..mesti nak buat kat umah .. senang guna WIFI anak2 pon boleh guna jugak untuk pembelajaran diaorg ..

Kalau internet laju mmg terjah semuanya dan senang klik sana sini...

Sik best mun line sik laju.. ;D

bestkan kalau internet laju ? singgah ~

line internet N pun lambat.. susah nak berblog.. banyak sabar je la

Samalah saya juga.. bila line slow.. sakit jiwa dibuatnya hmmm...

yahh .. hehe .. ~ bersyukur dan happy blogging. dari langsung x dapat line tenet. hehee .:)

Internet laju mmg best.. Tp yg xbest bab byarannya laa.. Internet slow nih blh mbuatkan kita tension menunggu..hehehe..


EmoticonEmoticon