Ke Pasar Serikin

as salam semua

jam 11 pagi nanti nak jenjalan kat pasar serikin. cuci mata. lama dah tak ke situ. nak shopping! barangan kat sana agak murah. tapi depend jugak la, ada jugak yang mahal. 

pasar serikin, gerai serikin, serikin sarawak
antara gerai di pasar serikin, sarawak

nak beli minyak aromaterapi nanti. kat sana murah. nak beli sebundle. boleh dibuat stok. korang pernah sampai ke pasar serikin? kalau korang berkunjung ke sarawak, datanglah ke pasar serikin. tempat ni famous di kalangan pelancong. tempat beli barangan kraf pada harga yang murah.

20 comments

ramai blogger buat entry percutian di sabah tapi hanya beberapa sahaja yang buat entry percutian di sarawak (kuching) . ada baiknya klu yumida explore lbh byk ttg tempat pelancongan d sarawak ...

Nanti kalau jalan2 kat Sarawak boleh la shopping situ :))

wahhh.. selamat bershopping ya...

#terima kasih sudi join... blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/06/senarai-url-blog-5.html

Wahh bnyknya pilihan t shirt.. bestnya. Slmt bershopping Yumida.. :) :)

kamek pernah sampe sitok kak yumida. Nang Best. Hihi.

reply untuk komen sis di entri http://fiqansz.blogspot.com/2014/06/nuffnang-penipu-besar.html:

fiqa dah letak ikut depa suruh. large, leaderboard, skycraper semua dah ada. Tapi lepas isu ni, fiqa dah delete dua iklan dia yang kat sidebar dengan yang kat bawah entry sebab fiqa sakit hati sangat dengan depa. Then, kalau depa tak selesaikan masalah ni, fiqa akan delete semua iklan depa terus. Harap Maklum.

Bestnya jalan2...selamat bershopping ye :)

bagus cadangan tu vee..
walaupun seringkali balik ke kpg halaman di kuching tp jarang dpt jenjalan kat tempat lain
selalunya ke shopping complex
tunggu lepas transfer ke kuching, nanti nak jalan puas2 sambil buat travelog

Kmk Kuching pun sik pernah pergi gik.. hee

lamanya saya dah tak ke sarawak..last tahun 2009

Wah wah bestnyerr shopping2 lerr ....
Akak tak pernah lg sampai SARAWAK yumida ..
Insyaallah satu ari nanti sampai la kot ..
Kalau sampai Sarawak mungkin la menjeguk jugak kat Pasar Serikin ni ..
thanks info

shopping nih boleh kelabu mata..hehehe..

Malu sendiri kmk org kuching pum belom sampey lok haha

tak pernah sampai lagi kat sarawak.....

best tmpt nih, cuma xthn cuaca pns ms skit masa ke sini.. siapkan duit ye sesapa yg bhajat nak shopping..

bila la agknya akan terjejak kaki ke sarawak..


EmoticonEmoticon