Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care

Sabtu lepas, jenjalan di Pasar Serikin. Target nak beli minyak angin aromaterapi Fresh Care. Hb peminat dan pengguna minyak angin ni. Coz baunya wangi seakan-akan memberi terapi kepada sistem badan.

Minyak angin aromaterapi Fresh Care ni memang famous. Sering dijual di gerai kecantikan dan butik. Malah turut dijual melalui sistem online.

Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care, gambar minyak angin aromaterapi, harga minyak angin aromaterapi, Komposisi minyak angin aromaterapi Fresh Care: Menthol 30%, camphor 4%, methyl salicylate 1%, olive virgin oil 19%, essensial oil 6%, base ad 100%. Kegunaan minyak angin aromaterapi Fresh Care: Melegakan sakit kepala, perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, gatal akibat gigitan serangga. Cara menggunakan minyak angin aromaterapi Fresh Care
 Minyak angin aromaterapi Fresh Care - Strong
Roll on
Kandungan 1 botol mengandungi 10 ml
Harga runcit: RM9.00 sebotol
Harga di Pasar Serikin: RM5.00 sebotol

Memandangkan hb beli sebundle. So, dapat lagi harga murah! 1 bundle berharga RM38.00. Dalam sebundle ada 12 kotak Minyak angin aromaterapi Fresh Care. Means, 1 kotak berharga RM3.20. See, murah kan? Berbaloi-baloi!

gambar minyak angin aromaterapi, harga minyak angin aromaterapi, Komposisi minyak angin aromaterapi Fresh Care: Menthol 30%, camphor 4%, methyl salicylate 1%, olive virgin oil 19%, essensial oil 6%, base ad 100%. Kegunaan minyak angin aromaterapi Fresh Care: Melegakan sakit kepala, perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, gatal akibat gigitan serangga. Cara menggunakan minyak angin aromaterapi Fresh Care:
Komposisi minyak angin aromaterapi Fresh Care:
Menthol 30%, camphor 4%, methyl salicylate 1%, olive virgin oil 19%, essensial oil 6%, base ad 100%.

Kegunaan minyak angin aromaterapi Fresh Care:
Melegakan sakit kepala, perut kembung, masuk angin, mabuk perjalanan, selsema, gatal akibat gigitan serangga.

Cara menggunakan minyak angin aromaterapi Fresh Care:
Gosok minyak angin pada bahagian yang kita mahukan seperti di dada, hidung, bahagian sakit lain.

43 comments

kalau sedap sgt bau.. cepatlah habis ni..

ada lagi satu jenis akak pakai,bau sangat wangi...tapi tak minat

boleh cuba ni.
datang mengisi

blh la jual online bila dpt harga murah tu ...

Hehehe boleh ler cuba lepas ni ..bak sini satu YUMIDA hahahhaa ....

ng nyaman bau ya.. knk x beli campur2?

Fuza pun pernah buat entry ini

http://fuzamusa.blogspot.com/2013/12/minyak-angin-aromatherapy-fresh-care.html

hehe.. boleh cuba neh.. biasa jugak mabuk berjalan .. :D kena p cari neh.. ada mana2 ker?

Meh sebotol, nak try, tak pernah nmpk pun kat sini ...

Boleh try kalau jumpa ni..Thanks Yumida

ada ek...kat sini macam tak jumpa ler pulak...nak kena pergi pasar serikin ke nie....huhu

kalau kat sini ada kat mana2
maybe senang utk dptkan pembekal myk angin ni
kalau kat tempat lain x pasti jugak

pernah beli dolok nok campo2. tp hb mek prefer nok kaler merah tok. rasa kuat kit beranginnya

Nak try satu Yumida..hehehe..kt sini xpernah jmpa pn mnyk tuh..

wah.. banyaknya memborong.. :)

tadi akak dah reply dlm email
moga impian nak memiliki fresh care tercapai :)

mcm mana nak order ni, akak deliver ke sabah kah?

saya x jd dealer minyak angin fresh care ni
sesiapa berminat nak order/tempah minyak angin ni blh berurusan dgn member saya: https://www.facebook.com/EjulzBlogshop

Salam. Dekat mana ye yg u beli 1 dozen rm38? Please reply. Thanks

wsalam
sy beli di pasar serikin, sarawak

haha,,dah tercapai,,, terima kasih kpd en yang jualnye,,,

nak order/tempah minyak angin aromaterapi fresh care ni blh berurusan dgn member saya: https://www.facebook.com/EjulzBlogshop

Klu kt jengke...sy ade mmbe y jual...jengke 19

murahnya yumida..tengok org jual online semua 50 keatas tak masuk pos lagi..adeh..ntah bila baru dpt beli nie

berminat nk dptkan myak angin
macamana yee

berminat nk dptkan myak angin
macamana yee

datang ke sarawak. beli kat pasar serikin, boleh dapatkan harga minyak aromaterapi fresh care pada harga murah. hihi

dunhill & aiman: nak order atau tempah minyak angin aromaterapi fresh care ni blh berurusan dgn member saya. dia ade jual. link: https://www.facebook.com/EjulzBlogshop

Saya nak beli minyak angin aromaterapi...pm sy sedozen brp rm...0192735497

Saya nak beli minyak angin aromaterapi...pm sy sedozen brp rm...0192735497

Sy nak 1 dosen berapa rm.wasaap sy 0192835497

sy nk beli satu kotak...mcm ne nk oder..

sy nk beli satu kotak...mcm ne nk oder..

saya takde jual minyak ni. nak order blh rujuk pada link penjual minyak ni pada komen di atas


EmoticonEmoticon