Harga Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care Naik

Awal bulan November 2015 ni, hb ada pergi ke Pasar Serikin. Tujuannya nak beli 2 bundle minyak angin aromaterapi fresh care. Memang dari dulu-dulu lagi, hb peminat tegar minyak angin fresh care ni. Sampai la sekarang masih lagi setia. Eh aku sendiri pun suka pakai.

Pernah aku terbitkan entry pasal minyak angin ni: Minyak Angin Aromaterapi Fresh Care. Masa tu bulan Jun 2014, tahun lepas nyer. Harga beli 1 bundle minyak angin aromaterapi fresh care RM38 sekotak. Paling murah kami pernah tawar-menawar dengan penjual minyak angin aromaterapi tu, dapat la harga RM35. Iye..tiga puluh lima ringgit je.

Harga minyak angin aromaterapi fresh care melambung naik, harga terkini minyak angin aromaterapi fresh care tahun 2015, harga 1 kotak 1 bundle 1 katon minyak angin aromaterapi fresh care, fungsi minyak angin aromaterapi fresh care
Dalam 1 bundle - ada 12 kotak minyak angin aromaterapi fresh care. Kami lebih suka pilih minyak angin jenis strong, kotak warna merah tu. Kalau kat rumah ni, aku selalu guna untuk sapu tempat kembang / bengkak kesan Gigitan Rengit Yang Gatal.

Fakta harga minyak angin aromaterapi fresh care tahun 2014
Harga runcit: RM9 / RM10 sebotol
Harga di Pasar Serikin: RM5 sebotol
Hb beli 1 bundle berharga RM38.00. Dalam sebundle ada 12 kotak Minyak angin aromaterapi Fresh Care. Means, 1 kotak berharga RM3.20. See, murah kan? Berbaloi-baloi!

Itu cerita tahun lepas punya. Tak sangka harga minyak angin aromaterapi fresh care tahun 2015 ni boleh melambung naik. Mungkin permintaan minyak ni yang makin bertambah buat penjual naikkan harga. Tak pun penjual Pasar Serikin terkesan dengan sistem GST. Eh, mana ada kena mengena pun!

Harga minyak angin aromaterapi fresh care melambung naik, harga terkini minyak angin aromaterapi fresh care tahun 2015, harga 1 kotak 1 bundle 1 katon minyak angin aromaterapi fresh care, fungsi minyak angin aromaterapi fresh care

Harga terkini minyak angin aromaterapi fresh care adalah RM45 untuk 1 bundle. Tak boleh dikurangkan lagi. Tu je harganya. Means, 1 kotak minyak angin aromaterapi fresh care tu berharga RM3.75. Berbanding tahun 2014, harga 1 kotak ialah RM3.20. Peningkatan harga sebanyak RM7 kalau beli 1 bundle minyak angin fresh care.

Harga naik atau pun tak, tetap jugak hb aku akan beli. Itulah kehebatan minyak angin aromaterapi fresh care ni. Selain untuk hilangkan kegatalan, hilangkan lenguh badan, ia berfungsi menenangkan, memberi aromaterapi pada si pemakainya. Wangi tau minyak angin ni. Tak macam minyak angin yang biasa kita guna. Korang pernah guna minyak angin fresh care ni??

9 comments

Tak pernah nampak brand ni..saya pernah gak cuba minyak angin aromaterapi tapi brand lain..mmg best :)

Boleh pm saya x.. sy dah lama nak cari minyak ni.. nak beli 1 kotak

slm..boleh pm ni no whatsapps saya 0109577218..tq

sy xda jual minyak angin ni. kalau nak order blh beli menerusi: https://www.facebook.com/EjulzBlogshop

*dia ada jual minyak fresh care tu

kalau berminat utk beli minyak angin aromaterapi ni boleh order dengan: https://www.facebook.com/EjulzBlogshop

*dia ada jual minyak fresh care tu

Diana pun tak pernah cuba minyak angin ni...


EmoticonEmoticon