Harga Kit Kat Teh Hijau (Green Tea)

Hari tu, tertengok iklan pasal cokelat Kit Kat ni kat tv. Kit Kat perisa baru, warna hijau lagi tu, lain daripada cokelat yang lain. First, aku ingatkan Kit Kat perisa wasabi. Rupanya Kit Kat perisa teh hijau atau dikenali Kit Kat green tea. Dalam hati aku, agak-agak berapa la harga Kit Kat perisa teh hijau ni.

Keluar beli barang dapur hari Ahad lepas, sempat la menyambar Kit Kat green tea kat kaunter cashier. Pilih saiz yang paling kecil, tak nak la besar sangat, nanti tak ngam dengan selera.

Harga Kit Kat perisa teh hijau, gambar Kit Kat green tea, Kit Kat teh hijau sedap, Kit Kat cokelat warna hijau, Kit Kat wasabi, slogan berehat bersama kit kat
Gambar Kit Kat perisa teh hijau
Harga: RM1.90

Saiz Kit Kat paling kecil berharga RM1.90. Ermmm agak sedikit mahal la. Ni baru saiz kecik, saiz besar err mesti mahal lagi. Tapi nak merasa punya pasal, beli je la.

Harga Kit Kat perisa teh hijau, gambar Kit Kat green tea, Kit Kat teh hijau sedap, Kit Kat cokelat warna hijau, Kit Kat wasabi, slogan berehat bersama kit kat

Kit Kat teh hijau sedap ke tak?
Haaa..yang belum pernah merasa Kit Kat green tea mesti nak tahu sedap ke tak cokelat hijau ni. Ni nak bagitau, tak rugi beli cokelat hijau kecik tu, sedap rupanya! Jom berehat bersama Kit Kat!

9 comments

Assalammualaikum... yumida,

sama lah dengan mselim3 .. tu hari beli gak walaupun mahal sebab nak rasa.

mselim3

assalam... shaz pun dah try , sedap la sbb dah mmg pnggemar , hihi... btw singgah sini...done follow #4345

http://byshaz.blogspot.com/

sedap ye? boleh try nanti..hehe

Dah pernah makan yg kawan belikan dr Jepun. Tapi, emm. Bukan taste saya kott. Hihi

anak sulung saya sgt suka kit kat ni. sedap sgt ke. x pernah rasa pun

haritu ada try makan kitkat green tea ice-cream, sedap la jugak :)

Diana tak pernah lagi makan kitkat ni...hihi


EmoticonEmoticon