Pemenang Cer Teka Gambar

Alhamdulillah, segmen CER TEKA GAMBAR telah berakhir. Terima kasih kat korang atas kesudian meneka segmen yang aku anjurkan. Kini...tiba masanya untuk mengumumkan pemenang. Jengjengjeng...

Sebelum tu...jom kita lihat jawapan sebenar teka gambar dahulu.

 
TEKA GAMBAR
KLU yang diberikan:
-barangan jenis tektil
-digunakan semasa bersukan
-selesa dipakai terutamanya bila berjoging
-jika tidak dicuci, ia akan mengeluarkan bau busuk



JAWAPAN TEKA GAMBAR: STOKING


Pemenang teka gambar
*cabutan bertuah berdasarkan jawapan paling tepat

PEMENANG PERTAMA
(Bakal memenangi 1 set [pen & keychain] & juga pencil case)

PEMENANG KE-2
(Bakal memenangi card reader & pencil case)


Pemenang cabutan bertuah
*cabutan bertuah berdasarkan peserta yang membuat entry

PESERTA BERTUAH PERTAMA, KE-2, KE-3
(Bakal memenangi fridge magnet setiap seorang)
PESERTA BERTUAH KE-4
(Bakal memenangi brooch)

PESERTA BERTUAH KE-5
(Bakal memenangi buku mini zikir & doa al-ma’thurat)


Pemenang Klik Iklan & Video Terbanyak

PEMENANG PERTAMA
(Bakal memenangi foundation Silky white & rollerball eye shadow Avon)

PEMENANG KE-2
(Bakal memenangi kain Chiffon 2 meter)

  
Pemenang Komen Video U Mobile Terbaik
Bakal memenangi tudung bawal, file bag & beg syiling


Diminta pemenang untuk menghantar details merangkumi nama penuh, alamat, nombor telefon dan url blog/entry ke facebook Yumida. Tahniah sekali lagi. Buat rakan-rakan yang telah support CER TEKA GAMBAR...Yumida ucapkan berbanyak terima kasih. Nak lihat hadiah pemenang bertuah? Jom terjah SINI.

24 comments

Lah stoking rupa-rupanya. Kupikirkan kasut . Haha awal betul update entri eksaited lah tu hehe :)

bangga tekaan kmk betul kali tok.. ehehe

Tahniah kepada pemenang.. :)

hadiah untuk hari raya.. hehe

yeayyy deqla tak menang.. hahaha.. apapun, tahniah buat para pemenang smua.. ;)

huwaaa...betul dah kak lea teka,rugi tak join tapi masa tu kak lea memang busy huhu,tahniah2 kepada semua...

p/s-->sis..nanti lepas raya buat lagi teka gambar tau..nak join huwaaaa...

assalamualaikum yanggg, hahaha salah jawap pulak. terima kasih, dapat juga fridge magnet. taniah buat pemenang semuaaaaaa :D

hok alohh..bila buat segmen ni..? tak tau pun!

ALHAMDULILLAH . naseb bek betul , hehe , thanks yumida ^^

haha dah agak dah stokin. hehe :) yay menang! thanks yumida. moga bertambah rezeki kay :) tahniah pemenang yg lain :)

tahniah kpd pemenang..mmg pcl rabun tak nampak itu stokin rupanya..haha

ada lg rupanya tak smpt nk join...hehe

hahaha..cik akak tak sempat nak join..huhu...
tahniah kepada pemenang

salah teka pulak..heheh tahniah kpd pemenang

Dah agak dah.. hanya stoking yg mengeluarkan bau busuk..∩__∩

aih. ingatkan xpat.. hehe.. makseh.. :)

betul ke mimpi ni? alhamdulillah dapat kain.. time kasih yumida.. Tahniah jugak buat pemenang yang lain

tahniah buat pemenang...
tak terfikir pic tu stocking...
haihhh!

stokin eh...hehe...

sori br prasan sy mnang... huhu~.. dh lmbat kn?


EmoticonEmoticon