Header Yumida Sempena Ramadhan 2013


As salam buat rakan pembaca..

Alhamdulillah..kita diberi kesempatan untuk menikmati kenikmatan bulan Ramadhan kali ni. Moga, pengisian bulan Ramdhan bagi tahun ini penuh bermakna dan diberkati olehNya.

Terlintas dihati nak memperbaharui header. Bertemakan bulan Ramadhan gitu. Hope..dengan header baru ni menyuntik semangat kita untuk memenuhi moment ramadhan dengan amalan kebajikan.

Bulan Ramadhan ialah bulan yang mulia dan diberkati Allah. Tiap-tiap amal kebajikan yang dikerjakan padanya digandakan pahalanya. Dalam satu hadis Rasulullah s.a.w. menyatakan: Apabila tiba bulan Ramadhan, malaikat menyeru umat manusia menggunakan peluang yang baik itu dengan mengerjakan amal-amal kebajikan lebih dari biasa dan sebaliknya mana-mana yang hendak melakukan kejahatan janganlah mereka terdorong melakukannya.

Header baruku sempena Ramadhan 2013
Taraaaaaa!

Kucing pink jangan dilupa. Hakhak..



***Ingat tak dengan entry menangi HADIAH dengan mudah!***
Ramai yang komen tiada video dipaparkan..jadi untuk memudahkan korang semua berpeluang mendapat hadiah..syaratnya telah diubah.
Lebih MUDAH! Lebih SIMPLE! Jom reramai kita JOIN! KLIK SINI

35 comments

haha comelnya header, cute sangat :) hahaha kucing pink tu tetap ada jugak.. Selamat Menyambut Ramadhan :)

done follow 2945...

http://sharetogether13.blogspot.com

assalamualaikum yumida...cantik2 la...:)

Salam Ramadhan :) Comel header tu

Wah, cantik dan kreatif. Tahniah!

Selamat menyambut Ramadan.

kreatifnya :)
nak g solat terawih ke tu ? :)

Salam Ramadhan dari cik kumbang :)

Wah header baru.. CUUTEEEE sangat ;)

Assalamualaikum yangg, comel gila header! buatkan untuk sheila boleh? hehehhee

Cantik dan comel header sempena Ramadhan... Selamat menjalani ibadah puasa ya...

awesome...nak ikut juga gi terawih.owh kucing pink tu wajib he3..

selamat menunaikan ibadah puasa dan terawih ye sis..

nice..=)..selamat berpuasa esk..=)

Adeh...
Nk mintk satu bleh..
Hehe.
Terbaek banner ni.

Cantiknya header... kreatif betol.. naik vespa nak pergi terawih ker..hehe

Comel hehe..selamat berpuasa :)

selamat berpose!!!!x derlah video tuh!!!maen nyorok-nyorok plak...n'way klik je iklan kat sineh!!heheheh....

hamboiiii
kemain lg header.comeiiiiii ;p
x tahan tang kucing pink tu la,kat mn2 mesti ada.hak hak hak

selamat berpuasa Yumida :)

Cantik Sis, rasa nak culik je kucing tu :D

Selamat Menunaikan Ibadah Puasa :)

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2013/07/selamat-menyambut-bulan-ramadan-dan.html

rajin btul yumida buat header n kreatif! slamat berpuasa dik..:)

Selamat Menjalani ibadah puasa ya Yumida, Semoga Ramadhan kali ini lebih daripada tahun2 lepas :)

selamat berpuasa yumida.. :)

sempoilah header baru tu.. :)

Salam Ramadhan al mubarak...

selamat bersahur..

selamat berpuasa yumidaaaaaaaaa
cantik header baru tu...^^

rajin yumida buat header.. lps ni header raya pulak kan.. hihi..selmt berpuasa.. =)

kenapa header tu tak mo keluar di pc saye ini??

cantiknya header ramadhan..hehe..salam ramadhan dear ;-)

Assalam yumida..

sala Ramadhan Al-Mubarak dan semoga kite dapat perbaiki diri di bulan mulia ni dan perbanyakkan amalan2 untuk dekatkan diri pada-NYA.

*cantik sekali header dan nice blog.

cantiknya header tuh...nice sangat...


salam ramadhan yea...:)

Cantiknya...siap naik skuter lagi.
Salam Ramadhan dari saya

atototo, comel. hihi. cantik doodle tu. G terawih naik skuter erk? hihi

kacak kali jak header kitak dik...suka cik akak nga


EmoticonEmoticon