Video Blogbuster Kempen Switch 2 U (U Mobile)


Kecoh sebelum ini mengenai tawaran pihak Nuffnang untuk menghasilkan video. Temanya hanya satu..untuk mempromosi perkhidmatan rangkaian U Mobile.

Kenapa mesti memilih U Mobile???



Before ni nama U Mobile memang pernah aku dengar. Cuma secara terperincinya knowledge aku zero. Then, aku menyahut cabaran yang dikemukakan oleh pihak Nuffnang. Buat video! Yeah....

Masa tu aku just nak cuba-cuba je. Coz aku tak pasti sama ada video yang aku hasilkan menepati syarat or tidak. Tup tup! Sehari sebelum Ramadhan, pihak Nuffnang telah approved video aku! Terkesima weh! 5 video yang aku hantar...4 yang diterima. Rasa nak melompat pon ade...ye la...terkezut! Syukur Alhamdulillah..

Now...video tu bertenggek kat sidebar blog. Kalau korang free jemput klik video yang aku hasilkan kat sidebar tu. Komen la jugak kalau sudi..hikhik.. Video hasil karya doodle ku :)


Video tu hanya dipaparkan untuk masa tertentu je. Jemput singgah kalau korang free.

Nak tahu iklan video yang mana satu? Yang ni....

Di bahagian SIDEBAR BLOG


*Kalau video tu tak dipaparkan...means dia sedang berbaris untuk tunggu giliran. Video ni akan dipromosi diselangi dengan iklan Nuffnang

*Hari ke-3 berpuasa...alhamdulillah..cuaca pun baik..mendung..menu hari ni ikan kembung goreng, masak lemak pucuk labu dan buat cucur pisang untuk berbuka nanti. Gulp! Telan air liur jap... Jangan tergoda ye...huahuahua. 6.47 p.m datanglah kepadakuuuuuu...

-Thanks pada kesudian korang meng-klik video aku di sidebar tu, hanya Allah yg mampu membalas kebaikan hati korang. Terima kasih. Alhamdulillah..-

19 comments

Salam Ramadhan Yumida

Alhamdulillah
Tahniah

no prob sis! AL nmpk pasti akn klik utk sis Yumida.. =) tahniah video sis terpilih :D

dgr macam boleh tahan gak u mobile ni. cuma x penah gune lagi.. hehe

Alaa post la video tu nak tgk..

Alaa post la video tu nak tgk..

tak ada pun...alan nak tengok :(

Sebelum ni kluar video tu, refresh tak ada jugak...napa?

cik akak dah nga hari ya..hihi..comel jak video ya :)

wah tahniah...4 video dtrima...tabik springgg kat sni tuk yumida

sy dpt blogbuster tu tp xbuat huhu...ala xkuar la pulak iklan tu hehe cayok!!

Geram kamek nak nangga video kitak tapi nya selalu jark sik kuwar.. Huhu..

yum!! yum!!..menu sedap tu..=D

Tahniah ler..dari 5..4 approved!!!!!!
Aku memang tak der bakat buat video ni

dapat tgk.... :)
dah klik.. :)

kreatif yumida

salam :)
wahhhh tahniahhh kak :) hebatlahh

selamat berpuasa,selamat beramal..
line cendol ni lembab benoo..nak klik pun payah bebenoonyeee

satu klik utk yumida. :)


EmoticonEmoticon