Gandakan Kuasamu Siput Sedut! Meh Bersedekah..


Kalau korang jumpe iklan video U Mobile ni kat sidebar blog..
Jemput klik satu kali :)
Sedekah.... Makasih :)


As salam buat rakan pembaca,

alhamdulillah, hari Jumaat telah tiba. hari yang baik untuk kita melakukan amalan sunat seperti memotong kuku, mencukur janggut...erk..yang ni aku takde la. haaaa...sentiasa bersedekah! ikhlaskan hati kita bila kita melakukan amalan jariah. tanpa ade perasaan riak dan menunjuk-nunjuk. especially, sekarang ni bulan ramadhan. bulan yang mulia dan diberkati Allah. tiap-tiap amal kebajikan yang dikerjakan..digandakan pahalanya. haaa...sweet tak? jom sama-sama rebut peluang yang ada!

petang nanti, insha Allah aku nak share dengan korang hasil jahitanku. coz ade peminat request nak tengok gaun yang aku hasilkan untuk anak buah aku tu. hikhik..perasan retis jap. 

*cuba sedaya upaya membalas jejak kasih korang. line tengah siput ni. insha Allah, pasti akan ke teratak korang. meh reramai tiup siput sedut yang sedang meniti kat broadband aku ni. dengan harapan ia akan mempunyai kuasa super laju meloading :)

*terima kasih coz sudi bertandang ke sini :)

Jemput join cer teka gambar..klik pic di bawah:

10 comments

kenit pun tak sabar nak tengok hasil tangan kak yumida. Done klik umobile too kak.

Akak sebut siput sedut, baru saya ada idea nak masak tuk sahur nanti hehe :)

Assalamualaikum yangg. nak tengok design baju rayaaaa. heeee. dah klik satu untuk awak yanggggggggg :)

nasib baik kt opis laju..cuma xboleh nk tgk video jlah...

mudah-mudahan segala amal kita di bulan ramadhan ni dibarakahi..amin..

wahh.. hasil jahitan sendri ye.. x sabar jugak nk tgk.. cpt update ye.. ;)

Betul tu , Kena jauhkan diri daripada riak -> http://nur-irdeena.blogspot.com/2013/07/sembunyikanlah-kebaikanmu-sebagaimana.html

#Akak , akak gune "aku" ke untuk entri ? hehehehe :D :D :D

siapa la peminat tu ye.. ngehehe..

ehhhehexD nak tgkk jugak! =)

siap sedekah di bulan puasa :)


EmoticonEmoticon