Hadiah Bersedia Untuk Di Pos


 
Kalau korang jumpe iklan video U Mobile ni kat sidebar blog..
Jemput klik satu kali :)
Sedekah.... Makasih :)


Hadiah untuk pemenang bagi segmen teka gambar dan cabutan bertuah bakal di pos Sabtu ni. Pos yang digunakan pos biasa, so akan ambik masa yang lama untuk sampai. Sekitar 2 hingga 3 minggu. So..itu je lah :)

Tica Anuar & Ejulz

Syiera

Naim

Oh ya..bagi hadiah pemenang sebelum ini. Iaitu Sharifah Amarina Al Idrus & akak Norhasniza Khalid (dilaporkan dah diterima)....Hadiah u olls jugak sudah di pos. Bertarikh 4 Julai 2013 menggunakan pos biasa.

Tahniah u olls!

Pada yang support semua aktiviti yang Yumida anjurkan...Yumida ucapkan thanks bebanyak. Nanti kita ketemu lagi yah!

23 comments

rajin buat aktiviti ya.bagus

yay, terima kasih yumida. heheh :)

Tahniah kpd mereka yg bertuah :) play video U Mobile lagi hehe...

Seronok siapa yg dapat hadiah tue...

tahniah pada yang sedang menanti hadiah.Sempat lagi kenit cuci rambut guna sunsilk hehe :D

Banyak hadiah tu...hihi
tahniah nok menang ya...untung rezeki bulan posa kan :)

mama dah terima, yeayy... canntik sangat key chain tu..

Tak pernah jumpa pula iklan u mobile tu

saya tak pernah lagi join segmen/contest akak..huhu..lately ni busy sikit..hehe..btw tahniah utk winners

wah ! awk pun join swutch 2 u gakkkk,aummm :D

tahniah kpd pemenang dan harap bersabar...mesti diaorang excited tahap gaban da bila bca entri ni kan yumida huhu...kalau ada buat segmen lg...roger2 krole ye...


p/s : pasal doa berbuka puasa tu memang hukumnya sunat...tapi sekurang-kurang bacalah bismillah sebelum makan kalau tak nak baca doa berbuka puasa. Harap dapat membantu yumida...salam ramadan

Tahniah semua. Huwa, jeles kamek..

Ok Yumida, dok tunggu hadiah.. :)

^_^

untunglah =) he3..tahniah bt yg menang..

tahniah buat mrk yg berjaya...

yeay tak sabar nak terima. tq yumida ^^


EmoticonEmoticon