Busylah Jugak...Hahaha!


As salam buat rakan pembaca,

Minggu ni aku agak keletihan sedikit. Banyak plan nak di buat. Even telah dirancang dengan teliti tapi ade je yang terstuck di tengah jalan. Aktiviti berblogging pun terganggu sedikit.

Target nak siapkan sulaman manik untuk baju kurung my MIL esok. Tak pasti dapat disiapkan sepenuhnya or tak. Setakat ni hampir 70% siap. Hope capailah target. Huhu..

Then, nak poskan semua hadiah pemenang dalam minggu ni jugak. Tapi...ada beberapa pemenang yang belum menghantar details. Maybe diorang tak online kot. So...kena tunggu la.

Jumaat, Sabtu & Ahad aku dah busy buat kek Raya. Huhuhu...kompom letih. Tahun ni aku buat 5 bijik kek Raya. Kek Lapis Strawberry Cokelat, Kek Evergreen, Kek Lapis Horlick Milo, Kek Lapis Batik Sutera & Kek Sisik Ikan. Bahan kek semua dah tersedia. Tunggu perlaksanaan je.

Isnin depan keberangkatan aku & hb balik ke Kuching. Yey! Jadi musafir jap. Coz perjalanan mengambil masa 11 jam untuk sampai. Hmmm...masa untuk karaoke dalam keta. Lagu raya. Yeah!

21 comments

Amboiiii galak sunggoh sis haha. Patut lama tak nampak hehe. Rajinnya sis buat kek dn menjahit..pasti sedap dan cantik. Bertambah syg MIL kat sis camni :).

Selamat menjahit dn membuat kek. Jangan dilupain kami disini ya heee :)

Wah baju kurung manik2. Lama x pakai. Dulu2 mak suka buat

menjelang nak rayer ni mmg busy..mcm2 nk kne wt

Wahhh pandai menjahit yee...

Wah.. Betul wanita mithali nih... Siap 5 kek tuh.. Hehe

Serba boleh lah sis.

Jauhnya perjalanan, 11 jam tuu..btw, hati hati ya :)

selamat hari raya kak yumida =)

kmk ari sabtu.. hehehe.. x sabar.. :)

Wah! penuh schedule...
Kek sampai 5 biji, byk nye! RAya sakan nampaknya tahun ini :)

wahh sibuk betul :) selamat berpuasa

Saya pun tengah kesibukan jugak ni..biasalah dekat2 raya ni.. lepas raya baru aktif berblog balik..

assalamualaikum yumida...seronoknya nak balik kg...:)

mmg betul2 bz tu.. hihi.. bestnye blk kg.. moga slmt pegi dan pulang ye.. ;)

Assalamualaikum .. hantar sikit kek ke semenanjung! hehehe semoga dipermudahkan segala urusan yumida dan suami yaaaaaaaaaa :)

ade ke yang nak buat contest untk kek nie..bestnya klu dapat makan...

Sama jugak lah dengan Mieya. Ni nak umumkan pemenang segmen pon belum cabut undi lagi.. huhu

salam

baju raya dah siap ke? hehe


http://pemudattbc.blogspot.com/2013/08/hati-yang-bersih-perkemaskan-ramadhan.html

wah wah, busy sangat tu kak. hehe.. hati2 balik kampung nanti :D

sebelum singgah sini dah tgk dah baju kurung tu..cantik. :)

Ish lamak sik ngabas sitok...

Selamat ari raya in advance! apahal 11 jam, turun dari Miri kah cik kak? Semoga selamat sampai! :-)


EmoticonEmoticon