Segmen Jom Tambah Follower Blog 2016

KLIK BANNER UTK JOIN
TAMAT: PENYERTAAN SEHINGGA 80 PESERTA

Siapa diriku?
Blogger bernama Yumida, mula berblogging pada Februari 2009.

Apa yang aku mahu capai menerusi blog pada tahun 2016 ni?
- maintainkan trafik blog untuk blog Yumida pageviews belasan ribu setiap hari
- blog baru: Umi Wish nak set target pageviews 5,000 sehari untuk tahun ni
- nak belajar pasal program affiliate tahun ni, nak pasang kat blog, nak tengok ianya membuahkan hasil
- target raih pendapatan $xxx dengan paltform adsense kat blog baru
- nak belajar sambil buat duit dengan adsense melalui youtube

23 comments

Hai yumida.saya singgah sini balas bw dari segmen yang sama Jom Tambah Follower Blog 2016 Hasrul Hassan.semoga berjaya saya ucapkan buat yumida.harap silaturrahim ni berkekalan.amin...

Salam. Terima kasih kerana sudi singgah :) Semoga azam tahun baru dan azam blog juga tercapai ya :D

slm yumida...sy pon singgah dr segmen yg sama-Jom Tambah Follower 2016 H.H. slm ukhuwah..semoga segmen ni dpt dktkan lg silaturrahim sesame blogger...

Good luck..Mimi pun join..hehehe

http://mimirheem.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016_1.html

Yumida, terima kasih SBB singgah blog sy. sy nak follow tapi tak dpt buat dlm hp ni..huhu...tunggu bila guna desktop baru dpt..

Salam ukhuwah,singgah balas segmen.Semoga azam baru anda pun tercapai :)

http://fitri1986.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Assalammualaikum..datang membalas kunjungan..semoga impian dan azam tercapai untuk tahun 2016.

Joined..
➤http://www.astrallusionarc.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Good luck ya, jemput singgah blog saya :)

Hai Yumida..selalu jadi silent reader di blog ni. Dah follow :-)

http://elvinajane.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

om follow sini, datang dari segmen yang sama

http://ombakbergigis.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Good luck for 2016. Thank you. Follow G+

good luck..jgn lupa singgah blog saya ye

http://qasehederra.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

salam perkenalan dan selamat maju jaya dalam penulisan blog, tahun baru semangat baru...

good luck yumida ^^

http://budakgemukberbicara.blogspot.my/2016/01/jom-tambah-follower-blog-2016.html

jalan-jalan sambil follow blog ni :)

https://juliajamaludin.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

jom join segemen ni kita tambah rakan.. dan semoga berjaya mencapai matlamat tahun 2016

wahhh semoga berjaya kak.. husna masih lagi merangkak.. heheh
singgah dari segmen yg sama juga..:)

Follower tegar disini Yumida sayamms..
http://www.anajingga.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

Assalamualaikum.. BW segmen, folow sni klau blum fllow..

http://lorong-cinta.blogspot.my/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html

BW sini dari segmen yang sama... :)

http://umikasum.blogspot.com/2016/01/segmen-jom-tambah-follower-blog-2016.html


EmoticonEmoticon