Ads i+n

❤ Persembahan bunga api meledum-ledam malam MERDEKA 2016. Memang WOW!!!
❤ Mari berjiwang! Dedikasi untuk Hari Kemerdekaan Malaysia 2016
❤ Jiwang lagi. Ditujukan khas untuk Hari Malaysia 16 September
❤ Ibu bapa kena AMBIL TAHU perkara ini..jika sayangkan anak2
Mari mengorat! Pewit..>
❤ Zikir dodoikan anak sampai tidur lena
❤ Doa untuk ibu bapa - terbaik! Buat sesiapa membacanya rasa sebak

BlogRetis.com Siar Cerita Sensasi Blogger

 Ingat artis je ada cerita-cerita panas, meletup kebabom! Blogger pun ada tau. Temui kisah rakan-rakan blogger yang disensasikan menerusi laman blog BlogRetis.com.

blogger BroFrameStone
Siapa pemilik BLOG RETIS dot com? Mesti korang ingat pemiliknya pompuan. No no no!! Pemiliknya seorang lelaki tulen, macho bergaya, manis mata memandang. Bak kata orang kampung, “ Suweeeeet!”

Biodata Syukri Broframestone
Pemilik blog: BLOG RETIS dot com & Broframestone.com
Nama penuh: Syukri Mohammad Nor
Pernah bekerja sebagai Social Media Executive (5 tahun pengalaman) dan sekarang banyak buat kerja Freelance sambil menghabiskan masa dengan anak dan isteri (sempat kopi pes kat blog beliau. Hikhik).
blogretis.com blog retis dot com, broframestone


Antara gosip-gosip best dalam laman web tersebut:

Gosip-gosip ni semua adalah kisah benar. Bukan cerita rekaan tau. Semuanya berkisarkan dunia blogger. Menarik! Hanya kat BLOG RETIS dot com je boleh jumpa cerita geng-geng blogger. Kalau artis, sana sini orang nak up cerita mereka. Haa, untuk blogger pula korang boleh jumpa kisah sensasi mereka kat BLOG RETIS dot com ni.

Korang blogger? Ada buat blog? Ada terbitkan kisah menarik pasal korang dalam blog, dalam media sosial? Ha, cer baca blog RETIS ni mana tahu kisah korang ada keluar kat situ.

Atas tu adalah sebahagian je yang sempat di skodeng. Ada banyak lagi kisah geng-geng blogger dalam tu. Story pasal Broframestones, kami ada 1 persamaan! Nak tahu apa? Kami mempunyai t-shirt yang sama la!!!

t-shirt BroFrameStone old skool, baju BroFrameStone old skool, baju yumida dan BroFrameStone sama

Tergamam bila tengok ada orang lain pakai baju..yang gambar baju tu..design, kaler baju, semuanya sebijik sama t-shirt dengan kita!!! Haha. Terbuntang mata depan lappy. Sampai ke hari ni, aku masih lagi pakai t-shirt tu. Sangat-sangat selesa.
Terima kasih membaca BlogRetis.com Siar Cerita Sensasi Blogger

8 comments:

  1. Hebat belaka blogger kinek tok. Tahniah

    ReplyDelete
  2. Lepas ni bloggers pun sama naik glamour la dengan artis hehe...

    ReplyDelete
  3. Blogger pun ada dunia glemer jugak. Bukan artis je, hehe :)

    ReplyDelete
  4. Blog inilah tempat menarik untuk blogger untuk berkongsi cerita. Kisah saya pun pernah disiarkan di blog ini Blogretis.

    ReplyDelete
  5. suka baca blog retis. nice review ;)

    ReplyDelete