Weekend Yang Indah

Selamat beristirehat di hujung minggu
Lakukan aktiviti berfaedah
Manfaatkan masa terluang dgn yg tersayang :)
Juga...selamat mengemas rumah...rajinnye!
Jom bersihkan halaman rumah kita!

Dedi sedang mengelap cermin...opsssss no stalker-stalker me wokeh!

Nape Dedi nampak gemok????

Dedi sedang menari salsa..ho yeah!

Dedi pakai baju jugak ke?  Konpius  ^__^

Dedi iron kain - tapak kakinya sendiri

Dedi! Kenapa muka Dedi ada dua???

Wah! Sangat rajin Dedi

*Sila JANGAN STRESS!..kehkehkeh
*Rilex...di hujung minggu yg indah :)

43 comments

ahahaha comelnya ok. sronok kalau ad apembantu mcm tu, indahnya weekend ;)

hehehehe...schomelnyerr!nak satu bleh?bleh tolong YM buat keje umah,ekeke

boleh la rehat..dah ade pembantu tu.hehe

aku kerja part time..tida rehat huk huk huk (batuk penat) hahahaha

haha.. nk upah dia la wat keje kat umah deqla bila deqla p keje..hihi...

huhuhu.. kan best kalau mcm ni. mesti semua org bela kucing. hihi.. ;)

kucing btul ke nih bt sume keje tuh??nampak real ja

nak culik la kucing tu. nak tampao2, nak cubit2. comel sgt!

huhu..comelnya..nak kucg yg rajin spt tu la

Dedi rajinlahhhh...nanti kalau free dtg lah umah CiM. ada byk tugasan CiM nak bagi, so bolehlah Dedi mantapkan lagi kemahiran...

Hamboiii Yumida!!! manalah ekau dapek incik Dedi nie?

delarocha: xde gj..dia buat dgn ikhlas...ganjarannya kasih sayang..hakhak

dya nk pinjam dedi blh x?hahah

dyabunga: sy blh je sis..dedi yg xnak..katanya takut org seludup dia..kikiki

hahaha comel sgt lorhh.geram!!!

Amboi rajinnya dedi ni.. Mai la tlg M pulak na...

mun ada pembantu cam ya di rumah kak nurul tuk,nidaklah nyamanya.....

hehehe. comelnye kucing menolong buat kerja rumah.

hehehe..kalau ada kucing rajin dan pintar camni..akan ku jaga dia macam jaga orang tersayang...hahaha.

hahaha..cumeiinya dedi..lega la tuannya yerr, dapat berehat..hikhik

suka2 kalau ada yg sudi membantu...hihi

assalamualaikum yumida....selamat berhari minggu dan mengemas rumah...:)

comel...boleh yumida istirehat dgn jayanya sbb dedi dh buat semua keje umah hihihi

dedi yg comel..rajin plak tuh..den pun nk die gak..nk culik die kejap boleh x..hehehe

Comelnya dedi, Nak culik sekejap boleh? muehehe :D

Jeles ni Yumida. Kucing2 kt umah CiM tau nj minta makan je

hahaha~ kucing contoh nie~

kan bgus klu kucen pandai buat semua tu..hahha

hai...wah..kreatif post ni..
terbaikk
heheh

singgah tengok kucing,.. tagged!!

http://kotakhadiahdhia.blogspot.com/2012/07/1st-mini-giveaway-by-aqeela.html

slamat bsantai d rumah..smbil mgerjakan kerja rmh ;-)

ambai..kalaulah ada pembantu rumah macam tuh

tak laku dahla pembantu rumah dari indonesia nuh.,.muehehhe

dedi ni wujud tak ? mohon pinjam baka dia. bole buat org gaji

comelnya kucing awak :)

saya nak dedi boleh?? hehe :p

I copy gambar gambar kucing ni seme. kalau stress boleh tgk.


EmoticonEmoticon