Sesape...Tolong Bantu Aku

Sekarang facebook aku xleh bukak
Arghhhh...stressssss
Everytime nak log in..akan keluar Facebook checkpoint!
Aku kena mengenal pasti org yg di tag dlm gambar..
Ada 5 gambar..
Setiap kali salah tekaan tag pic..
Pic cam bwh ni akan kluar
Masalahnya..aku x kenal sgt pic yg di tag..adoiiiiii


Sape pernah kena camni?
Macam mana korang solve?
Help meeeeeeeeeeeeee.........

34 comments

taknak jd cmni, cm pelik je tu..

saya pernah jadi jugak. pilihan yg letak nombor fon tu takdek ke kak?
kalau ade, letak no fon akk, pastu nnti dia ade hntr mesej , dia bgi KOD untuk masuk ke fb. pastu, akk isi KOD tu .

dya pernah kena xblh buka fb..nasib baik stgh jam je kne cm tu..itu pun rasa mcm nk nangis..huuhuhuuh

alamak xpenah kena cm ni yumida cm mn nk tolog erk....jap lagi ok kot yumida

MasyAllah kesian Yumida (T_T) Fariz pernah ada satu lagi facebook...keje add orang je...pastu jadi camni jugak la...harapan untuk pulih tipis...dah mcam kne block dah

rasa nya macam kena hack kot..
adik my penah kena mcm ni tp masalahnya my tk amik peduli sgt and suh dia setel sndiri huhu so tk taw mcm na..

checkpoint tu, asanya ada org login fb awak laa sis..

tak pernah jd camni. xdpt tolong. uwaaa.. kena hack kot rsnya.

eh ape ni? tak penah kene la lg..plg terok pnah kene tak boleh bukak msg fb tu ha. takot nye. hacker kah ?

raihan pernah kena. mungkin sbb terlau byk add frenz dan post link. haha. sampai skg tak setel. terabai mcm tuh je.

erk...setakat nih xpernah plak kena cenggini

hurmmm, NAL tak pernah lak jdik mcm ni..

solehah bru kna cmni dlm minggu ni.solehah kna sbb solehah da blocked fanpage blog solehah sendiri sbb solehah nk remove fanpage blog solehah dr fb.esoknya akan ok.skejap je tu.klu xtau pe2,pilih je mne2 nme tu.nt soknya dy akn gtau pe ksalahan Yumida.hope semuanya ok ye.jgn risau

solehah rasa Yumida ada blocked ssuatu.ke Yumida da wtpe2 kt fb bru2 ni?

Tedah ktk deng.. da ok ka? Leh settle ya.. sabar owh..

mcm tu tak penah kena..tp saya lak xleh nak komen@update apa2 dlm Fb tu,tp nasib baik sehari je..kalu x..nangesss

Tak pernah pulak jd mcm nii..
Nk tolong tp x pandai la pulak..

kalau bab2 fb ne miss z memang serender ahah...lgsung tak tahu dah sejak tak berfb ne

akak tak dpt nk tolong coz tak penah kena.

x penah kmk kenak mcm tok..mun blog x pat bukak penah juak..insyaAllah klak2 dapat bukak kali..

tak pernah kena lg sis..aduhai susah jugak kan jadi camni..

mm.. ada org nk hack acc yumida ni.. mm.. kena yakin betul2 pilih pic tag tu..huhu

Akak tak tahu...mungkin kejap lagi okey kot..

prnh terkena mida, nasebaik la kenai semua muka kawan²..hikhik

mama tak pernah lak kena camni..aduhai pening gak nak tgk sape yg di tag tu kan..

tak pastilah napa jadi camni..mgkn ada org login fb akak ni? entahlah ye~

alamak kalau ttg fb nie mmg nerul tak taulah laling..

xpernah pulak terkena batng idung penyek masha...huhu...xtau la yumida :(

sya tak pernah pula kena mcm ni. tak dpt tolong, sory :(


EmoticonEmoticon