Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical!

KLIK BANNER UTK JOIN

Syarat mudah:

1) Buat post bertajuk, "Segmen: Follow Weekend Bersama AjamOppical"
2) Save banner kat atas tu, pastu tampal dalam post ni, kemudian linkkan ke entri ini.
3) Digalakkan tag orang, tak wajib, tapi kalau tag tu kasitau le empunya blog ye. :)
4) Dah siap entri, pastekan link entri korang kat ruang komen kat bawah.
5) Segmen tamat pada hari Ahad, 11.59 PM. 

11 comments

thanks sudi join segmen simple ni ye! :D jom jenguk2 rakan blogger lain yang join segmen ni kat sini;

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/peserta-segmen-follow-weekend-bersama.html

jom follow-mollow weekend ni! :P

MISS Z BERCELOTEH singgah sini dari segmen yang sama...
eh..eh.. dah follow taw...
jemputlah ke blog :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

as-salam,
datang dari segment yang sama..

http://lovestory313.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

follow sini, jom ke blog saya :)

skodeng sini selow2:)) dtg dr segmen yg sama jgk :)

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

singgah pagi:)dari segmen sama :)
http://mydreamzworlds.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

hai.. korn dtg ni dr segmen yg sama... =P

salam..singgah hujung minggu di sini..kita memang dah follow yumida..hikhik..jenguk2 lah ke blog kita if ada mase free ye http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html thanx:)

done followed !
datang dari segmen sama :)
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

blogwalking dari segment yang sama :)

http://alittlething-calledlove.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kita dah kenal ...

Datang dari segmen dan follow awak
http://hanifidrus.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html
Jom tukar bloglist!!
Letakkan Hanif Blog ( http://hanifidrus.blogspot.com) di bloglist anda.
Setiap minggu saya  akan merayau di bloglist
Komen jika setuju…
Hanif blog bloglist
Tapi yang penting kita dah kenal..hehhehehe

sori lambat blogwalking. busy sikit. singgah sini dari segmen yang sama.

Jemput ke blog saya.

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM


EmoticonEmoticon