1st Giveaway by Purple-Mommy


KLIK BANNER UTK JOIN

Istimewanya Zary Collection:
Assalamualaikum sahabat maya..tinggal esok jer lagi tarikh akhir GA ni berlangsung. So..cepat2 join ye kengkawan. Entri kali ni fokus pada usahawan Zary Collection yang juga dikenali sebagai Malaysia Hijabs Online Store. Pertama kalinya singgah di sini, rasa terpegun dgn koleksi tudung yg dipamerkan di galeri Zary Collection ini. Empunya perniagaan online ini dimiliki oleh Puan Nisza. Kalo korang nak tahu, beliau jugaklah model bagi tudung/ shawl ni semua. Sangat sweet and cantik orangnya. Kawan-kawan boleh terjah blog dan fanpage beliau. Sangat awesome. Jom!!!

BLOG:

FACEBOOK:

Haaaaa...manis kan empunya diri. Sgt sweet! Tapi jaga2. Beliau sudah berpunya. 
Juga memliki sang putera cilik. Sangat ensem!

Ok..berbalik pada barangan yg di jual di sini..ianya melibatkan tudung/ hijab..juga barangan lain. Yang terkini di jual di blognya ialah tudung bawal Zahrah, bawal dual tone yang dihiasi dengan bunga di sekeliling tudung. Oooops..bukan 1 baris bunga tau..tapiiii ade 2 baris bunga. Nampak sangat ayu si pemakainya dgn hasil gubahan yg lebih kemas dan simple.  Aku pun suka nengok. Hihi..tergoda la tu kannnn...Sebelum lupa, kainnya amat berkualiti kerana menurut empunya Zary Collection  ni, kain tudung merupakan di import dari luar, so kainnya sangat sporting bila diguna. Mudah dibentuk mengikut bentuk wajah kita. Harga RM32.00 utk sehelai. Tapi kalo beli 3 helai, dapat RM100.00. Untuk menatap hasil tangannya, korang boleh KLIK SINI. Cantik tau...

Haaaa! Yg ni amat dinanti-nantikan oleh semua orang. Apa lagiiii...jualan murah!!!! Sale 50% Off. Memang mega sale arrr... Tapi..tapi...tapiiiii kalo korang berminat kena isi form dulu..kemudian Puan Nisza akan reserve, hanya diberi tempoh 12 hingga 24 jam saja tau. So cepat-cepat la..Aku senaraikan harga tudungnya kt bawah k...tapi kalo korang berminat kena masuk blog dia utk melihat barangan tersebut. KLIK SINI saje...
Harga asal: RM20.00
After Less : RM10.00
Harga asal: RM29.00
After Less : RM14.50
Harga asal: RM27.00
After Less : RM13.50

Haaa...rambang x mata korang tengok mega sale atas tu. Aku pun sama turut excited! Beli utk Raya ni...hmmmm melaram la kisahnya bila beraya nanti.

Next, Shawl Chifffon Haalah. Kalo korang nak tahu Haalah bermaksud lingkaran sinaran di sekeliling. Shawl ni dari material indian chiffon, yang dijahit kemas dengan ropol ringkas bertemakan warna kontra. Ianya nampak ekslusif dan cantik! Woooo...kebaboom x? Ekslusif tuuuuu..Wokey, kelebihan shawl ni ianya tidak mudah tertarik benang. Sebab apa? Sebab materialnya merupakan washable indian chiffon. Yeyyyyyyy! Sebab apa aku hepi....tadaaaaa...ia ada harga promosi.  Actually,  harga sebenar lebih mahal tau. RM33.00 sahaja! Fuhhh....murah kannnn.. Nak tengok shawl ekslusif ni sila KLIK SINI ye...

Actually, barangan ini diletakkan mengikut kategori. Agar mudah kita nak review. Ok..utk yg pertama sekali, aku promosikan KATEGORI: AVAILABLE. Hehehe...aku tukang promosi tau..supaya korang makin tergoda and di goda..kikiki....Lebih lanjut KLIK SINI

1. Shawl Satin

Materialnya daripada satin lembut dan beralun, ianya sangat senang dan mudah di bentuk. Kata azimat daripada empunya Zary Collectin: “bagi yang baru berjinak2 nak cuba pakai shawl satin, boleh tengok youtube, banyak tutorial yg best ye”. Shawl Satin ni inspired by Hana Tajima.  Shawl ni sangat istimewa kerana ia dijahit'puff' di sekeliling tudung. Sangat ohsem tau!! Harga: RM20.00 je..

2. Inner Neck Lycra

Ianya custom made..so memang hasil tangan laa. Tak timbul masalah jahitan berkedut. Material pulak berasaskan kain lycra sejuk, lembut. Terdapat 12 warna yg cantik. Harga: RM20.00 jeee...

3. TUDUNG COTTON PUFF 2 LINE

Material berasaskan cotton lembut, bila di pakai terasa sejuk, lembut dan sangat selesa. Awning panjang sampai ke pipi dan ia sangat kemas. Jahitan puff nya juga menarik dengan double line di sekeliling tudung. Oh yaaa...ianya V-shape. Harga RM37.00 sahaja.

KATEGORI:  BUSHA LEGGING

Yg ini sangat comel! Tengok pn rasa nak beli je sekarang! Weiii...jap! HARGA RUNTUH RM5.00!!! Woooo..gempak! Busha Legging sangat famous sekarang ni kerana dibuat dari kain yang tidak panas, lembut, senang dijaga dan paling penting stretching - sesuai jugak untuk baby tembam. Comel dipakai oleh kanak-kanak sehingga mencapai umur 2 tahun. Eeee..sangat comel. KLIK SINI tau. Mesti!!!

KATEGORI: GAP

Memang cantik ar barangan baby GAP ni. Siap ada CLEARANCE SALE lagi! Pakaian kanak-kanak mengikut pelbagai saiz. Menarik! Kena terjah ni. KLIK SINI k..

KATEGORI: INNER

INNER NECK

Wokeh, yang inner neck ni 3 warna iaitu Hitam, Putih gading dan Cream. Materialnya memang berasaskan cotton lembut. Sangat senang dibentuk, boleh dibuat muncung atau lekap di dahi. Juga sangat sesuai pada mereka yg muka lebar. Alaaa muka comel laaa.. Paling bez! Sesape yg jadi FOLLOWER  Zary-collection, kita akan mendapat diskaun RM2.00! Yeyyy...Jadi harga untuk follower hanya RM10.00. Sure korang dah rambang mata kannnn. Cepat-cepat KLIK SINI!

KATEGORI: MINERALLINE

Mineralline Foundation Powder

Wah...foundation powder pon ade jual sama. Memang bez ar Zary Collection nih. Sini ada penjelasan sikit pasal bedak asas ni. Jom kengkawan kita menimba ilmu. Bedak asas Mineralline diformulasikan daripada 100% mineral  tanpa sebarang bahan kimia yang membahayakan kulit. Mineralline memberikan warna dan keserian kepada kulit yang kekal selama 16jam, dalam masa yang sama lembut untuk kulit. Hasilnya, warna menarik dan kulit berseriyang bertambah sihat.Wah....bez! bez! Semua orang ske kulit yg cantik...sesuai sangat di guna..kannnnn.. Mineralline menampilkan warna yang kekal selama 16 jam tanpa meradangkan kulit. Bedak asas Mineralline juga memberikan pelindungan daripada sinaran matahari dengan kandungan SPF35. Sangat penting ni! Ada SPF 35..Harga pulak RM45.00 je. Keterangan lanjut KLIK SINI ye adik akak semua....

KATEGORI: SABUN

Sabun Emas 24K

Wowww..nama pun dah gempak! Sabun emas 24k! Fuh...teringin hendak mengeksperimen wajahku sekarang! Fungsi sabun ni ialah bertindak sebagai antipenuaan semasa membersih wajah agar berseri dan bersinar. Melindungi sistem pemulihan kulit serta mengurangkan kedutan, meningkatkan kelembapan dan merangsang pemulihan kulit. Juga membantu mengatasi masalah kedutan serta mengimbangi ton warna kulit agar menjadi lebih anjal, lembut, cerah dan gebu tanpa suntikan. 
Harga hanya RM25.00 seketul je. Nak informasi lebih? Jom KLIK SINI

****************************************************

Wokeh kawan-kawan...dah excited nak beli??? Sure x sabar dah kannnnn..Meh sini aku tunjukkan cara order & pembelian. 1st korang kena isi order form dulu. Isi selengkap-lengkapnya tau. Jangan ada yg tertinggal pulak. Kat bahagian bawah blog tu tempat isi order form. Sila scroll sampai ke bawah. Haaa...nampak dah kannn.
Kalau ade pertanyaan tentang pembayaran, emelkan je soalan korang kat zarycollection@gmail.com
Kalo pertanyaan pembelian secara borong pula, emelkan kenizasri@gmail.com

Ni ialah salah satu daripada hadiah yg ditawarkan
Cantik kannnnn? Jom ler join!


Tarikh tutup : 16 JUN 2012


Tag:
Fah
Momo Gonsun
Ain

2 comments

good luck... detail betol...ada hrpn menang ni.. :)


EmoticonEmoticon