Jangan Rapati Aku!

Hatiku panas!
Ingin sahaja aku menampar mukanya
Dasarrrrrrr!
Sentiasa iri hati
Ke mana aku pergi...sentiasa saja sebok bertanya!
Ingin saja ku sumbat mulut becokmu!

Kau ingin apa???
Duit? Makanan?
------------
Semuanya kau tak mahu!
Habis!...apa mahumu?

Haaaa...datang lagi!
Memang kau nak kena sangat ni!
Aku kasi kau...
'zizzzzzzzzzzzzzzzzzz'
Padan muka kau..mati mengelupur..

Ahhhh.....tenangnyaaaa.....

*benci aku melihat si penghisap darah di sini...seekor ku bunuh...berduyum-duyun datang...seolah-olah ingin membalas dendam!
Apa salah ku???


37 comments

Olarterdah.. Try ngn gaharu.. Baunya sangat kuat dan nyamuk sik suka baunya.. :D

hehe..owh mrh sma nyamuk upenye =)

ingatka marahkan siapa..rupanya nyamuk je :)

tahniah krn berjaya memenangi hadiah GA - selimut baldu dari cadarmurah.com utk GA Akmawati.com

info untuk pengeposan brg, diperlukan segera. TQ

mirul singgah sini, jom tengok2 tutorial terbaru dari mirul jom

http://www.princemiruljr.com
--->Lepas itu check my tuto bahagian BBSBS

haha..mek pn mun ngga nyamuk tek harus spray truss.. msti beduyun2 dtg lgi..lumrah nyamuk kali na..

muahahaha..suspen tol mama membacanya ingatkan marah sapa je.hikhik

mama pun benci nyamuk..

hehehe..bermusuh dengan nyamuk rupanya.

kui kui kui...mun ktk mok bunoh nyamuk, bunuh time nya sekok2 iboh depan banyak2,balas dendam sidak :P

sementara ya, jom join segmen kamek tok, yg lain pun jemput laa join segmen saya ni :)

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

kui kui kui...mun ktk mok bunoh nyamuk, bunuh time nya sekok2 iboh depan banyak2,balas dendam sidak :P

sementara ya, jom join segmen kamek tok, yg lain pun jemput laa join segmen saya ni :)

http://ajamoppical.blogspot.com/2012/06/segmen-follow-weekend-bersama.html

hahaha nyamuk ek?kena beli kelambu moden nurul jual2 lah nampak gayanya..hahaha gurau jer=)

mmg panas ati kalau bunyi kat tepi2 telinga mmg bingit jer bila kena gigit hati panas jew!

haha..dtg untuk membalas dendam..huhu~ :p

mak aii nymuk ka..ingt apalah td..hehe..tipah tertipu daa..haha

jgn hnye kerana nyamuk leptop dibakar...

-____-!

sila bertenang~

@wan nurul hezrina hahaha..btl gak 2..nmpk gayanye kena beli la kelambu 1 ngan nurul..

oo tedahnya lok. hehehe. sabar2. duduk dalam kelambu mun nak online ya :p

HEHEH..NYAMUK KE? EHHEHE.TERKEJUT CIK EN...

salah mu darah mu manis maaaa...

hehehehe..tu nyyamuk suke...

tak pa lepas ni tak marah dah sebab menang giveaway hik hik hik

meh nak tumpang bunuh sekali.. hehe

dgn nyamuk pun bergadoh??! la haii..mcm2 la yumida ni..hihi

skali skala derma darah kat nyamuk tu apa slhnyee... :)

Hye.....
Nak jemput join 1st Segmen saya.....
Hope sudilah join ye... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-bapaku-idolaku.html

haha tekun kejap baca . rupe rupenye nyamukkk hahaha :P

suap jer nyamuk tu ngan sheltox

wani ckp pantang dgn nyamuk...tp yg plg pantang tu la yang selalu datang hinggap hahha...kdg2 ngiang bunyi kat telinga rs bingit sgt hihi

kelakarr kottt...nyamukk al kisah nyerr..ahaha

hik,.hik.. gunakan fumakilaa

Ekekekke...

Moskito lai lai....

Kelakar sungguh Yumida ni. Heheh

(kakya nampak Ada air bertakung tuuuu.. )

Sebelum kena zizssssss. Larik pecut 100 meter.haha

bersabarlah. mungkin spesis itu bergurau dengan mu.

peace :P

teringat citer tentang nyamuk...ada satu perangai tak guna uncle..hahaha..

nyamuk pagi-pagi dalam keter banyak..mmg lemas tengok..masa tengah drive...uncle spray dengan penyembur fumakilla yg kebetulan uncle lupa bawak masuk umah selepas bershopping ... spray punya spray...dengan uncle sekali terhidu..nasib baik tak mati sekali dengan nyamuk tu huhuhuuuu

hadoiii.. nyamuk rupanya. ingatkan siapa la tadi bkn main lg yumida bengang. nasibla nyamuk. :)

hehe. bunuh nyamuk dlm kete ke? port die la tu di pagi hari. ;)

Arghhh tk suka jugak! Bunuh saja nyamuk itu!

Da agak da nyamuk..huhu..then nyamuk tuh reply "apa salahku?" heheh


EmoticonEmoticon