BEN ASHAARI DAN SAYA

KLIK BANNER UTK JOIN

Blog yg suka ku baca berbentuk santai...jg diselitkan dgn humor..x crowded dgn widget/ iklan agar dpt ku baca tanpa di ganggu widget2 sebegini rupa..jln penceritaannya memberikan aku emosi..juga mengadaptasi kisahnya di bumi nyata..agar dpt ku jadikan pengajaran/ tauladan..

Tutup segmen ni jam 11 malam ni yer ( 21/6/2012 )

41 comments

Nur juga join..!

Dari segmen yg sama... :)

http://cahayacita2.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

moga blog kmk jenis yg cmya juak..huhu

wahh..yumida pon join =)

http://mksyahir.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

hi pka join jugak.
jom singgah blog pka nakk..??

http://pkaemerald.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

terima kasih..! :))

wahh..yumida pun join? selmt bersegmen... :)

hai2 awk...
kita dari segmen yg sama..
kita daa follow awk, awk2... jgn lupa follow kita balikk.. nice to meet u.. semoga kita tak sombong2..heheh
haa.. awk tolong like skali page fb kita ek.. di atas sekali, dan di bawah header.. :)
sorry susahkan awk.

http://sweetychocolate-candy.blogspot.com/

yumida akak dh join hihihihi

dtg singgh
http://ayieshasani.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

yup, blog kene santai, baru best baca ^^ btw salam kenl yerrr, jemput singgah baca entry

eyqa datang dari segmen yang sama :)

http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

P/S : eyqa follow sini :)

Oh blogger yang super duper famous.. Mimpi la kau agaknya nak jadi mcm dia kan hahaha..

betul tuh!!
datang sini dri sgmen yg sma..dh lama follow :p

join jugak. blog yang ada lawak2 memang beshh gila2. XD

http://aku-innocent.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

kunjungan balas.. blog ni sgt ringan.. :)

http://nanieybarnieylurviey.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

saya dari segmen abg ben jugak :) saya dah follow blog nie . jom follow blog saya jugak :D

http://afiqrasyid.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Salam perkenalan. Singgah dari segmen yang sama. ;)

Done followed you. Jangan lupa like blog saya ya? Trimas! ;)

http://www.fadzmiemohamad.com/ba-dan-aku/

salam..wah2.hehe..tiap orang ada citarasa masing2 kan..jom jenguk blog saya pula di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html thanx:)

hohoho...ramai betul member blogger yg join.

jeles dekat blog awak..simple but outstanding..uhuk..silelah melawat saya..=)

nana dtg berkunjung balas! :)
http://ernaziana.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

blog wa oke x? kih2

blog ang kemas suka tengok

Salam...
Singgah sini,Datang Dari segmen Yg sama..Woow...cantik Blog awak..
lama Dah Follow,Follow Blog Saya Plak K...
thanx Awak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

salam kenal ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah pagi kat sini..
Dari segmen BA
jemputlah ke blog ea

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

singgah baca pendapat :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Hola!! Dari segmen sama done follow u..

JOm ke blog gua!!http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

Salam dan slmt bersegmen :)
dtg baca blog kesukaan kamo :)

http://dismybelog.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

xsempat join pun segmen ni

Blogwalking ke sini..

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/06/segmen-ben-ashaari-dan-saya.html

berlari-lari anak skodeng kat sini:) dtg dr segmn yg sama yeah:D

http://baizuratuha.blogspot.com/2012/06/ben-ashaari-dan-saya.html

Ecc'eèhh...ingatkn ada apa u ngan abg ben.

deno dtg dari segmen yg sama!:)

Zam dtg buat kunjungan balas kat sini :)) thanks sb sudi singgah ;)

CHAKKK!!!!!!
Datang dari segmen yang sama.....

Jemput join segmen saya juga ye...
http://ayuejean.blogspot.com/2012/06/segmen-ayuejean-mencari-bloglist.html

nieza singgah dari segmen yang sama ^-^


EmoticonEmoticon