Shhhhhh.....Ada Rahsia Dalam KOSMO

KOSMO...ada apa dgn KOSMO???
Haaa...news paper ni aku beli hari AHAD lepas..17/06/2012
Tetibe je aku rajin nak beli
Biasa aku baca yg online je
Sampai hb aku pn pelik n cakap "Baik beli Utusan Malaysia tu"
Ishhhh x faham...sure la ada rahsia

Be4 berangkat nk pi bandar
Macam biasa..aku akan melekat kat lappy dulu
Belai-belai..curahkan kasih sayang..
Klik ni..klik tu..bukak blog..bukak facebook
Then...aku terpandang...ishhhh..cam rahsiaaaa

Papa Ben: Jangan lupa beli Kosmo arini
Lyssa Secret: Jangan lupa korang beli Kosmo utk hari ni
Haaaa..nampak x...mmg cam rahsia kannnn
Aku godek2 la Kosmo Online tuuu
Hmmmm..cam xde pa pe yg special pun..
Pastu aku nekad beli Kosmo


Haaa..ni la bukti pembelian ku: RM1.30 
Tajuk utama..tajuk kecik...tajuk..tajuk..tajuk...


Tadaaaaa! page ke 54 bhgn Jurnal terpampang org yg ku kenali -Tamat-

"Yang..yang..ni kawan ayang tu kan...blogger Ben Ashari...yg masuk lam Nona hari tu"
Pastu dia sambung lg, "Ceh..kawan..macam la dia kenal"
Kahkahkah..aku gelak lam hati
Haaa...tu la rahsianya kenapa aku mesti membeli Kosmo!

25 comments

pecah rahsia sudah. huhu.. ala xbeli pun haritu. cuma baca kat blog abg ben je. :)

wah rajin beli newspaper ;)

kmk pun jarang nak beli Kosmo..hehe..wah abang ben, masuk paper ^^

wah abg ben masuk nona pastu masuk plak paper...pecah sudah rahsia yumida hikhikhik

hahah kalau ayah beli,xbaca pun

saya jarang beli kosmo ni..

hihihi klu kita knl dia pn kira kawan jgk lah kan..hehe..tak sangka kan bro ben dah femes sekarang..hehe

nyue pon xbeli...juz baca kat blog dia je....

ben ashari ni terkenal di kalangan blogger kan...

saya tak kenal ben..ihihih..

saya pun sk baca paper kat online jer

hahhaa..ika baca gak hari tu sbb bdak ofis nie mmg tiap2 hari beli kosmo :)

hehehe blogger terkenal gitu..

wah ada abg ben la.terlepas la plak nk bli

tu kisahnyer ye...huhu jarang beli kosmo la....

assalamualaikum yumida....caya la en ben masuk dlm kosmo plak...:)

hehehe..sudah bukan rahsia lagi..hihik

dulu bro ben ni keje kat MOF sebelah opis deqla jew..opis deqla pun sebnrnya under opis dye..tu la sggp benti keje kjaan semata2 nk jd full time housewife..mmg kagum la...seblm ni deqla dah tgk dah bro ben masok tv psl ni...kat nona...hihi

Abg Ben mmg kawan kita semua. Tk kesahlaa kan penah jumpa ke tak. Antara kita pun tk penah jumpa, tapi kita close each other. Klau antara kita ada problem msti kita nk bntu. Btul tk..


EmoticonEmoticon