Saya Mahu Follower Tegar

KLIK BANNER UTK JOIN

SYARAT:

2- Anda mestilah FOLLOW blog Hana. ianya adalah WAJIB~

3- Buat satu Entry pasal segmen nie yang menunjukkan anda join. tak payah panjang pun takpe.

4-  Korang TAK PAYAH tag kawan2 anda.. kalo nak tag pun lagi bagus. 

5- Anda semua mestilah meletakkan link penyertaan anda di kotak komen yg telah disediakan. 

TARIKH TUTUP: 22 JUN 2012. 



9 comments

rajin tol bersegmen...bersusun sume segmen haje...heheheh

selamat bersegmen ktk... :)

dah join dah

http://theazrilworld.blogspot.com/2012/06/saya-mahu-follower-tegar.html

datang dari segmen yg sama...follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

Followed here:)

http://thepureheartoftheemptysoul.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

dari segmen yang sama
dah lama follow sini
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/segmen-saya-mahu-follower-tegar.html

#kalau awak tak de SAYS,jum daftar
dia macam nuffnang gak, bole dapat duit even dengan blog
http://sayacikamal.blogspot.com/2012/06/cara-daftar-says.html


EmoticonEmoticon