Raya Yang Busy Telah Berlalu

as salam buat rakan pembaca,

alhamdulillah...diberi kesempatan oleh Yang Maha Esa untuk merasai keseronokkan berhari Raya. raya tahun ni..raya yang paling busy! busy ke sana ke mari. even letih..tapi hati sangat gumbiraa..meraikan hari bahagia bersama yang tersayang. ehem-ehem...

even dah tua...tapi still dapat angpau gak. al maklum la..muka ala-ala baby face..ahaha. tq pd mereka yg baik hati..kasi budak kecik ni duit raya...yey! moga korang semua sentiasa dimurahkan rezeki olehNya.

pssst! nak tayang baju raya haritu. yang ni baju raya beli kat kedai SES PESONA. 1 pasang baju ni harganya RM250. memandangkan dah dekat nak raya..baju ni diberi diskaun 50%. so harga sepasang dapat la RM125. so..aku rembat la 2 pasang. 1 kaler peach pink n 1 lagi kaler hijau.



*abaikan bayang-bayang hitam kat baju tu..hehe

raya tahun ni memang agak sibuk. kurangnya juga masa beronline. blog pun agak kurang aktif. pada rakan-rakan yang sudi memberikan pandangan/komen/idea pada entry ni: Jom Komen Blog Jejaka Jambu a.k.a Mr. Nan-Lime. aku ucapkan berbanyak terima kasih. jaga diri, jaga kesihatan, berhati-hati memandu. assalamualaikum...

34 comments

cantiknya bajuuuuu ! suka color yang ala ala turqoise tuuuu :D

wahhh lawa Baju hkhk kak mintak komeb and jengah new desgn belog paan jap supermonitor99.blogspot.com

Blogwalking di sini, jom singgah ke http://www.budakblogspot.com/

Budak Blogspot memberikan panduan dan tips blog dalam bahasa Melayu kepada blogger Malaysia untuk menghasilkan blog yang berkualiti, mesra SEO dan trafik tinggi. Budak Blogspot juga menerapkan pendekatan SEO, Google PageRank serta Alexa Rank yang baik.

Waauu hargaa.. mujur ada diskaun..hehe

keja yg bz gik akan bermula.. haha

Jom join Segmen: Doodle Aku & Gitar dan dpt doodle yang comel. http://nasuhanass.blogspot.com/2013/08/segmen-doodle-aku-gitar.html :D

selamat hari raya..wow..cantik baju

akak suka kaler baju-baju tu.....memang menarik....

wahh cantik baju tp syg x dpt nk tgk yumida pakai baju raya tu.. design sama ye? sanggup ye beli lain2 kaler.. hihi

mcm buy 1 free 1 la ye...? best2..yg kaler hijau tu sgt cantekkk :)

wahh cntiknya bju rya..ayu smpt recycle ja.hihi

wah cantiknya baju kitak dik yumi...hihi....kalau saiz cik akak nie...ada kah sik ya...hahaha

Masih mood beraya...busy dgn rumah terbuka pula...

cantiknya baju yumida..
salam aidilfitri.. maaf zahir & batin.. baru sempat jenguk sini.. heheh..

cantek yang caler ijau tuh!!!kami sokong anda
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2013/08/berita-tergempar.html

aku raye ni tak de la busy sgt mcm sblm2 ni..

Thanks Sis sudi join Contest tu... :)

My recent post :
{1} Krisis Identiti Seorang Blogger Jambu
{2} Sis Yumida vs Bro Zamani Abe, Siapakah Pemenang Sebenar.

saya suka warna biru turqoise tu lah. cantik sangat

budak blogspot bertandang kat sini, jom baca artikel baru

Tips Mengatasi Hilang Mood Untuk Update Blog

http://www.budakblogspot.com/2013/08/tips-mengatasi-hilang-mood-untuk-update.html

selamt hari raya maaf zahir batin awak :)

Assalamualaikum yangg, selamat hari raya. maaf zahir dan batin. cantiknya baju! turqouise tu menawan hatiku. heeee. yeayyy dah tak busy, rajin2 update blog ye yangggg ;p

wah, cantiknya kak. colour dan manik2 tu cantik. tak serabut :D

amboii..sampai dua pasang yumida sambar...
cantik2 pulak tu.. :)

dua2 colour tu cantik... wah raya sakan ngn baju baru.. =)

untung lah smp 50%..beebaloi beli.warna peach tu lembut sgt,cantik sesuai ngan tuan :)

Cntik lah kaler peach tu. Kaler feveret dya


EmoticonEmoticon