Penat...


Semalam keluar. Coz nak beli Loyang untuk buat kek. Tahu apa tu Loyang. Haaa..benda yang macam gini:

loyang

Saiz Loyang beli 8 inci. Yang 7 inci & 9 inci dah de kat umah.

Lepas berbuka tu..direct buat kek. Rasa capek deh.. selepas seharian berjalan kat bazaar, malam tu pulak busy buat kek. Habis jam 10 malam. Nak jenguk lappy pun dah tak larat.

Mata kuyu ingin tidur awal...tapi nak tengok Running man. Citer ni start 11.45 malam. Habis kira-kira jam 1.50 pagi. Huhu...hampir 2 jam. Hmmm...last-last record pakai PVR. Boleh tengok bila-bila masa.

Pagi tadi lepas sahur buat sebijik lagi kek. Usaha tangga kejayaan..yeah! tinggal 3 bijik kek lagi nak buat. Letih wooo...nasib baik ade assistant tolong pukulkan telur & mentega. Ringan sikit bebanan di bahu. 

19 comments

wah! rajin ye yumida... mama ada satu je loyang, tu pun bulat.. hihi

rajinnye...lepas menjahit,bwat kek plak...heheheheh...

Dina minggu depan baru nak buat kuih raya . Teringattt je kuih raya tu . hehehe .

mlm ni buat awal sket..
2 episod running man mlm nie.
hehe..
marathon sampai sahur ler jawabnyer :p

Ahha... akak dapat 1 idea dr blog Yumida ni. Letak lg 1 iklan tu, kat ats navbar. BTW, slmt berbuka pose ye... eh,eh, lawanya header... sgt2 kreatif...

rajinnya buat kek...ada orang tempah ke?

berapa kek thn tok? hehe

xda ka org polah GA Kek Lapis.. hehehe. Mun ada mok juak msk.. haha

wah... kek... hmmm, untuk raya ea... hhehehee :D

kak yumida...chaiyok!chaiyok!chaiyok! hehe :)

suka3..buat kek sangat bes even penat if minat..hehehe

rajinnya yumida.. :)
mana pic kek nya..?
hehhehe

Assalamualaikum yumida

rajin yumida buat kek..buat kek aper tuh :-)

Salam ramadhan & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Batin yer :-)

yup deqla tau apa tu loyang..haha.. dah siap ke kek tu? tunjuk sikit.. ;p

makk aii byk nya smp bapa bj tu nk wat..eh kalo lebih pos la kat Ai sama.hehehe

bahan bukti nya mana hah...pic kek mana..mana.kekeke

M pun nak cari loyang pat segi..asyik guna loyang bulat je


EmoticonEmoticon