3 Pengomen Bertuah...Jengjengjeng..


Alhamdulillah..masihkah korang ingat pada entry aku sebelum ini. Iaitu Jom Komen Blog Jejaka Jambu a.k.a Mr. Nan-Lime

3 pengomen bertuah bakal dipilih harini. Siapakah insan bertuah tersebut? Adakah korang? Korang? Dan korang? Semestinya korang antara yang bertuah tersebut. Pemilihan pemenang berdasarkan random.

Mengumumkan...3 pengomen bertuah ialah..



Diminta pemenang di atas menghantar butiran merangkumi nama penuh, alamat dan nombor telefon ke facebook Yumida. Tahniah...dan terima kasih buat semua yang telah memberikan buah fikiran di dalam entry tersebut.

26 comments

WAHHHHHHH . XSGKE SGT2 .. ALHAMDULILLAH .. MEKASIH LALINK :)

tahniah!!!!untuk dorang!!!!heheheheh...

tahniah kepada mereka yang bertuah

waaa tahniah kepada semua yg bertuah tu.. ;)

Assalamualaikum buat blogger semua. Terima kasih untuk sokongan yang telah anda berikan dengan meninggalkan komen di entri Zam sebelum ini. Seperti yang dijanjikan, salah seorang blogger bertuah akan mendapat hadiah misteri dari Zam ;D
Jemput ke ENTRI TERKINI! Senarai Lengkap 110 BLOGGER Yang Berpeluang Mendapat SATU HADIAH MISTERI Dari Zam! untuk menyemak penyertaan anda.
Pemilihan BLOGGER yang BERTUAH akan dibuat dengan menggunakan RANDOM.ORG, dan akan dimaklumkan dari semasa ke semasa. Untuk memudahkan anda mengetahui keputusan terkini, anda boleh memasukkan blog Zam ke dalam bloglist di blog anda :)
Akhir kata, thanks again, bloggers!

pewwit.. tahniah kepada para pemenang... hehehe :)

tahniah buat pemenang...yumida pilih berdasarkan komen dorg yg menarik hati yumida eh? ;)

deqla manjew: tak. Pilih secara random berdasarkan nombor peserta..hehe

Apaaa??? Saya yang bertuah?? Hahaha...hari ni baru tgk..

baru perasan tadi jengah sekali tengok akak terpilih, nanti akak pm yea....thanks dear....


EmoticonEmoticon